Ambrosiaboller med vaniljekrem
Det søte liv
Det søte liv
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 liter melk
  • 250 g smør
  • 3 dl sukker
  • 400 g rosiner
  • 100 g gjær
  • 1,6 kg hvetemel
  • 5 dl vaniljekrem
  • 30 boller er veiledende, og du kan selvsagt lage bollene så store du vil. Bare husk at hvis du lager dem veldig store, bør steketemperaturen senkes til 200°C og steketiden økes til 15-20 minutter for at bollene skal bli gjennomstekte.
  • 1 liter melk
  • 250 g smør
  • 3 dl sukker
  • 400 g rosiner
  • 100 g gjær
  • 1,6 kg hvetemel
  • 5 dl vaniljekrem
  • 30 boller er veiledende, og du kan selvsagt lage bollene så store du vil. Bare husk at hvis du lager dem veldig store, bør steketemperaturen senkes til 200°C og steketiden økes til 15-20 minutter for at bollene skal bli gjennomstekte.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.