De ulike elementene kan du lage til helt ulike tider, og det er lett å planlegge godt slik at selve anretningen på tallerken og ferdigstillelse av retten tar ikke så lang tid når du får setter igang
Den har en helt egen smak og konsistens som gjør den så utrolig bra til så utrolig mye forskjellig. Denne kombinasjonen av fennikel og appelsin er virkelig en match made in heaven og har du ikke forsøkt en salat av tynt skåret fennikel og appelsin biter tidligere, så er tiden virkelig inne
Det skal være noe jeg trives med og synes er morsomt. Derfor ble det bare en kort og lett benøkt. En halv proteinbar, en stor håndfull nøttemiks og en mocca-kaffe
god sommer, god ferie og følg bloggen videre til høsten. Idag ble det servert blomkålsuppe med sprøstekt spekeskinke og kamskjell, men hva med å plukke ferske neslekskudd ( virkelig i sesong nå), og lage brenneslesuppe
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Boken er en fryd for øye og et must for enhver matglad amatør. Selvom kanskje de fleste rettene er uoppnålig for de fleste av oss, kan man i det minste dra litt inspirasjon både fra teknikker, kombinasjoner og ikke minst anretning
Neste rett ut er en rett med det litt mystiske navnet «Monokrom av rød», men som egentlig kan oppsummeres som – Laks med pepperrotkrem, ørretrogn, syltet løk, rødbet emulsjon, rødbet geleteppe
Foretten var våruller og kyllingspyd, som ble servert sammen med salat,mango og granateple. Ved siden av ble det servert potet&pastinakk pure, og Humita
Her en dag fikk jeg plutselig så lyst på fløteis med sitron og rosmarin. Mens jeg gikk og tenkte på når jeg skulle lage denne isen, og når den kunne spises, fikk jeg det også for meg at kombinasjonen sitron og rosmarin er jo kjempegod i både forretter og hovedretter
Forleden hadde jeg besøk av min søster og ei dansk venninne vi traff på matkurs i sommer. Og resten. køfte av lammekjøttdeig, helstekt indrefilet av kalv, krabbekaker, hvitløksreker, brokkoliraita, paprikasaus, sellerirotmos, kantarell- og spinatsaute, mandelpotetchips og banankake
På tirsdag ble vi plustselig 5 til middag, så da ble det en ekstra rett på menyen, en rask brokkolisuppe med erter, hovedretten var spinatform og fruktsalat med dadler, mørk sjokolade og granateple til dessert. 1 Ananas2 Epler2 Bananer1 Papaya 12 dadler små biter100 g sjokolade (uten sukker og mørk) hakket i små biterEtt granateple Skjær alt i små biter og bland sammen, enkelt og veldig godt
Fjern tykke sener, ister og eitler. Resten har du i en panne og koker ned. Flatbiffen saltes og pepres, stekes raskt i varm panne, i litt olje blandet med margarin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.