Øver meg på å hekle. 2015 kl. Garnet har en strikkefasthet på 22 m på 10 cm med pinne 3,5. Innerputa jeg bruker har mål 45 x 45 cm. 2015 kl. 2015 kl. 2015 kl
Og jeg lar meg friste, gang på gang… Ikke vanskelig å bli fristet i grunnen – det ser dere jo selv. Denne gangen fristet han meg med gratinerte krepsehaler
Ekstra gøy er det at flere av dere ville dele deres ideer med meg og resten av mine lesere. Det begynner å bli en stund siden jeg viste det frem første gangen, men jeg har ikke glemt de flotte og kreative bidragene dere har sendt meg
5 g smeltet kakaosmør (kan sikkert byttes ut med kokosolje eller sløyfes, men gir en svak smak av hvit sjokolade som jeg synes passer). stevia vanilje etter smak (5-8 dråper, kanskje. 5 g smeltet kakaosmør (kan sikkert byttes ut med kokosolje eller sløyfes, men gir en svak smak av hvit sjokolade som jeg synes passer). stevia vanilje etter smak (5-8 dråper, kanskje
Å inkludere plantebaserte produkter mer og mer inn i kostholdet, er et naturlig valg for meg og med flere plantebaserte alternativer til drikker, yoghurt og fløte som er nå kommet i markedet, synes jeg at det er bra å få en variasjon i kostholdet med disse fine produktene
Men denne gang til meg selv. Forleska meg i London i første sekund og det har vært "mitt andre hjem" i 9 år nå. 3,5. La opp 100 m på p 3,5 og økte til 110 m etter 5cm så den skulle bli litt løs. Satte 5 markører jevnt, og felte ved disse på annenhver runde. 3,5 og økte til. 5cm så den skulle bli litt løs
Det er ingen anbefaling eller tips fra min side, og jeg kunne ønske jeg hadde tid og mulighet til å lage meg store, fargerike og kreative salater til lunsj, men den tiden kommer tidsnok tilbake
500 gr karbonade av hjort1 -2 ts saltPepperLitt timian2 eggCa 1/2 dl vannRør karbonadedeigen med salt og pepper, tilsett eggene lett sammenpisket og spe med vannet. 500 gr karbonade
Jeg gleder meg. I kveld skal jeg grille med faddergruppa. Og siden jeg er litt lei av grillpølser, har jeg tenkt å grille grønnsaker i folie med olje og hvitløk
Cacas har masse kurs og jeg kunne vel strengt tatt tenkt meg nesten alle. Det er de to kursene jeg har mest lyst til å lære meg, mon tro om jeg kunne tatt begge på en dag
5,5 dl fingervarm skummet kulutur melk. 150 g raspet gulrot. 40 minutter (eller sett den i kjøleskap over natten hvis du er sånn som meg som liker å lage ting før leggetid. Stekes ved 200 grader midt i ovnen i ca 25 min (eller til den er gyllen på toppen) 5,5 dl fingervarm skummet kulutur melk. 150 g raspet gulrot
Får i kål, lammefrikasse', nordafrikansk lammegryte, lam på spyd, kjøttkaker av lam. Den passer meg fint fordi jeg mener at dette smaker så utrolig mye bedre enn andre mer vanlige måter å ordne lammestek på
50 gram gjær. 50 gram gjær. Stek på nederste/nest nederste rille i varm stekeovn 225 oC i 30-40 min. Jeg pleier å fryse ned brødet i stykker tilsvarende ca 2 porsjoner, lar de tine opp før jeg varmer de 3-5 minutter på 200 grader i varmluftsovnen. 50 gram gjær. 50 gram gjær. 3-5 minutter på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.