1. Mal havregryn og kokosmasse til mel i en blender. 2. Vend sammen havre- og kokosmel, salt og kakao. 3. Tilsett smør (mykt) og sirup, og rør deigen sammen til du har en fast, fuktig masse som kan formes til kuler
Uansett, her er det du trenger til 2 porsjoner (som jeg fordelte på 2 ulike smaker)4 eggehvitter4-5 ss sukrinmelis (smak deg frem for hvor søtt du vil ha det2-3 ts kakaoNoen dråper vaniljeessens1/2 ts vaniljepulver . 4-5 ss sukrinmelis
Når all melken er i, økes hastigheten. Spesielt 1 gang i mnd og stort sett på kvelden når enn setter seg ned og får tid å kjenne etter. 50 gr fersk gjær (Jeg brukte tørr, men kanskje de blir bedre med fersk. 150 gr smør, romtemperert og i biter. 1,5 cm tykt. Stek midt i ovnen på 220 grader i 10-15 minutter. 50 gr fersk gjær (Jeg brukte tørr, men kanskje de blir bedre med fersk. 150 gr smør, romtemperert og i biter. 30 minutter Stek midt i ovnen på 220 grader i 10-15 minutter
Når kulda setter inn og dagene blir travle, er det nødvendig med små pusterom i hverdagen. Så når kvelden kommer og junior er i seng er det ren luksus å sette seg ned med et enkelt kveldsmåltid og et glass vin
5 dl kremfløte. 5 egg (romtempererte). 5 ss sukker. 5 plater gelatin (løs platene opp i en kopp med 2 ss. Visp egg og sukker og frøene fra vailjestangen i 15 min. Klem 5 dl kremfløte. 5 egg. 5 ss sukker. 5 plater gelatin (løs platene opp i en kopp med
) Lag gjerne i store mugger og sett i kjøleskapet, slik at du kan nyte drikkene når som helst. 2,5 dl sitronsaft, ferskpresset. 50 gram brunt sukker. 50 gram brunt sukker. 2,5 dl sitronsaft, ferskpresset. 0,25 ts salt. 2,5 dl sitronsaft, ferskpresset. 50 gram brunt sukker. 50 gram brunt sukker. 2,5 dl sitronsaft, ferskpresset. 0,25 ts salt
Raske er de også og du trenger ikke mange ingredienser. 5 dl lunken meller 2 dl lunkent vann 3 ss smør En pose tørrgjær, evt 50g fersk gjær 1-2 never med havregryn 500 g sammalt hvete, grov 500 g speltmel, siktet 1,5 ts salt. Hev så nye 30-60 min for så å pensle de med melk og steke de på 220 grader (over/undervarme) på 12-15 min, avhengig av ovn. Camilla♥ 5 dl l. 50g fersk gjær. 500 g sammalt hvete. 500 g speltmel. 1,5 ts salt
For to dager siden tok jeg meg sammen og bestemte meg for å lage hjemmelaget müsli/kornblanding. Hadde funnet en oppskrift på fotballfrue sin blogg som jeg ble inspirert av og gjorde selv litt om på den
De krever ikke mange ingredienser og er veldig raske å lage, så perfekt hvis det plutselig dukker opp noen på døra eller hvis man fyser på noe en kveld
Disse koster litt og da er det alltid verdt å kjøpe når de først er på tilbud. 5 kommentarer. 100 g havremel40 g bakepro, eller annen tørrvare som mer havremel25 g kokosmel1 ts bakepulver1/2 ts salt1 ss sukrin+½ ts kardemomme1 ts fiberhusk100 g kesam eller gresk yoghurt1 dl mek eller vann1 egg3 ss havregryn eller havremel (til utbaking)Bland sammen tørrvarene. La røren svelle i 5 minutter. Stek på 200 grader i 15 minutter. 5 kommentarer. 25 g kokosmel. 5 kommentarer
125 g kaldt smør i små terninger. 250 g mel. 500 g renset rabarbra. 250 g bringebær/jordbær. Her finner du flere oppskrifter 125 g kaldt smør i små terninger. 250 g mel. 500 g renset rabarbra. 250 g bringebær/jordbær
1,5 kg lammelår. 50-70 °C og det hele står i ro der i 4-til 5 t. 1,5 kg lammelår. 50-70 °C og det hele står i ro der i 4-til 5 t Hvis du trenger mere tid, så kan den fortsette å stå slik lenge, om du holder temperaturen under 100°C
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.