Publisert 30. 15 g smelta smør/cocosa eller 3-4 ss vatnFramgangsmetodeHa alle ingrediensene utenom væske i en foodprosessor. Min form var 30x20 cm, og det synes eg vart perfekt i forhold til høgda på kaka. anna sirup eller honning♦ 12 g smør♦ 30 g sukkerfri, mørk sjokoladeFramgangsmetodeBland sammen alle ingrediensene utenom sjokoladen i en stor bolle som tåler sterk varme og sett i mikroen. Publisert 30. 30. 30. 30. 30. 30. 30. 23. 3-4 ss vatn. 30 g sukkerfri, mørk sjokolade
♦ 5 dl mandelmel - kverna mandler♦ 3 dl glutenfri, lys melblanding♦ 2 dl fettredusert mandelmel♦ 1,5 dl sukrin♦ 1,5 dl kakaopulver♦ 10 ss smelta kokosolje / annen olje. - Stekes midt i ovnen på 180 grader i 40 minutter, men ta en test etter 30 minutter ved å stikke en gaffel midt i kaka - er det deig på gaffelen må kaka stå litt til. 3 dl g. 30 minutter ved å stikke en gaffel midt i kaka
13. Sjokoladekake3 egg180 g (laktosefri) kesam60 g sukrin+60 g sukrin gold40 g kakao50 g (glutenfritt) havremel35 g kokosmel1,5 ts bakepulver1/2 ts ekte vaniljepulver en god klype saltevt. Sjokoladeglasur120 g kokoskrem*80 g (laktosefri) kesam20-30 g kakao30 g sukrinmelis10 g sukrin golden god klype salt Ha alle ingrediensene i en bolle, men juster gjerne ned mengden søtning så du heller kan smake til etterkvart. 13. 34. 39. 3 egg
Med en mor som er diabetiker så er det alltid morro å lage noe hun også kan kose seg med til jul. Her er både nøttebunn og gulkrem laget med Sukrin, en fullverdig erstatning til sukker i bakverk
Sukkerfri og saftig gulrotkake♦ 2 egg ♦ 50 g sukrin♦ 30 g sukrinmelis (m/stevia) ♦ 30 g sukrin gold ♦ 50 g havremel + 30 g kokosmel*♦ 120 g kesam♦ 1 ts bakepulver♦ 1,5 ts kanel + 1 ts kardemomme♦ 1 ts ekte vaniljepulver, evt. Bre over den avkjølte kaka og oppbevar i kjølekskap i en matboks eller lignene - den holder seg saftig og god i minst 3-4 dager
3,5 dl mandler3,5 dl dadler uten sten0,5 dl bakekakao1-2 ss vann eller sterk kaffeSlik gjør du. 4 ss kakao4 ss søtningEller mer hvis du vil 3,5 dl mandler. 3,5 dl dadler uten sten
3 dl melk, gjerne hel, evt lett. 3 dl kokos-, soya-, havre-,ris- eller nøttemelk. Frys i 2-3 timer. 3 dl melk, gjerne hel, evt lett. 3 dl kokos-, soya-, havre-,ris- eller nøttemelk
Du trenger kun 3 ingredienser. Den totale tiden blir ca 25-27 min, men ta den ut flere ganger og rør/sjekk underveis – spesielt de siste 12-13 minuttene da den vil tykne raskt. Sett kjølig i 3-4 timer, da blir de myke karameller – de vil stivne til hardere fudge om de får stå en hel dag. Slik blir de etter 3-4 timer
Disse små, deilige kjeksene er sukkerfrie, og fullstappet av proteiner og fiber. 38 i. 1 egg 25 g melange/smør 50 g sukrin gold 25 g sukrin+ 30 g mandelmel 12 g kakao 40 g sjokolade proteinpulver 45 g fibersirup clear 10 dråper vanilje-stevia (kan brukes vanilje-essens eller vaniljepulver i stedet). Stek de midt i ovnen i 10-13 minutter, kommer an på størrelsen på kjeksene. Jeg fikk 14 stk ut av denne oppskriften, og de sto inne i 13 minutter. 38 i. 38 i Bakst. 38 i Bakst
130 g Sukrin. Stapp eplene ned i røra og steik ved 175°C på nederste rille i 30-40 min. 130 g Sukrin. Det er mange som mener at sukkerfrie og "sunnere" kaker ikkje smaker noe godt
3 gulrøtter 1 eple 1 stor banan 2 egg 2 ss yoghurt naturelle 1 håndfull rosiner 100 gram mandler 50 gram kokosmasse 50 gram havregryn 2 ss kanel 1/2 ts nellik 1/2 ts kardemomme Slik gjør du. Stekes på 160 grader i 30 minutter. #sukkerfri #oppskrift #gulrotkake #bakeutensukker #diamat #sunbakst #glutenfri 3 gulrøtter. 30 minutter Jeg delte min kake i to for å få to lag
33 i. 3 dl store havregryn. Ostefyll3 dl melk. 300 g philadelphia (familiepakke). 300 g kesam (til baking, blå pakke). Etter ca 20-30 minutter vil du se at ostekremen har stivnet. For en 24-26 cm rundform trenger du 2 pakker med roser (ca 12-13 stykk. 33 i. 33 i Kaker. 33 i Kaker
Sukkerfrie marsipanbarer 2016-11-3013. 38 Stk. /inneholder sponsorlink. Hei. Butikkene snikstartet for lengst, så da gjør jeg det også – fordi det er lillelørdag i dag
3 dl kremfløte. 3 dl kremfløte. Her kommer min oppskrift på en sukkerfri hjemmelaget is, en mye sunnere variant om man ser bort fra kremfløten selvfølgelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.