Ønsker deg en herlig advent og kjærlig jul. For flere juleoppskrifter, trykk her. Til ca 30 - 40 stykk. 200 g havregryn (5 dl) (250 - 300 g om du ønsker litt fastere "kjekskonsistens"). Stek så midt i forvarmet ovn på 200 grader i 6 - 8 minutter til kjeksene begynner å bli gylne i kantene. 200 g havregryn (5 dl) (250 - 300 g om du ønsker litt fastere "kjekskonsistens")
Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager til jul. The post Julens beste risboller appeared first on Bakeprosjektet
Da er det enkelt å bare varme dem opp til middagen. Woah, dette ble plutselig ernæring på nerde-nivå. Julen nærmer seg, og for meg har Veganmisjonens vegisterkaker vært en favoritt i flere år
Jeg elsker det med eggesalat, tomatsild eller sursild-egentlig alt av julepålegg igrunn. -ca. jul. -). Disse brødene er supergode, og et "must" i julen for meg
3-4 dl grønne linser (puy-linser) 150 g bacon i små terninger 1 gulrot 1 persillerot 2 stk stangselleri Salt og pepper Smør Ovnsbakt sjalottløk. Ca 2-3 sjalottløk per person Olivenolje Grovt salt Frisk timianRødvinssaus. Tilsett rødvin og kok inn til ca 2 dl, tilsett så kraft og kok inn til det halve, til det er ca 4-5 dl kraft/rødvin i gryten. La kjøttet hvile i 10-15 minutter før det skjæres opp. 3-4 dl grønne linser. Ca 2-3 sjalottløk. ca 4-5 dl kraft
250 g melange margarin (Ja faktisk)250 g sukker1 egg300 g potetmel125 g hvetemel4 ts vaniljesukker1 ts bakepulver . Stekes 180* 8-10 minutter. Stekes 180* ca 8-10 minutter. 300 g potetmel
Årets første lørdag ♫♪THAISALAT og SPICY ANDEBRYST med FIVE-SPICE kydder - 五香粉. I dag satser vi på en sunn rett med masse grønnsaker, før vi setter i støtet med fet julemat
Den skal være smørbar-er den for hard. jul. -). For litt mer "julete" smak, kan du tilsette en dråpe eller to peppermynteessens, eller knuse litt candy canes og ha i fyllet
Muscat fra Languedoc- Roussillion, ikke polvare, Eiswein fra Tyskland/Østerrike polvare, Sauternes fra Boredaux og Tokaijer fra Ungarn, disse fåes på polet
jul. Fyllet smaker godt av kanel, og er litt "julete". - 2 1/2 kopp hvetemel. -1 ss sukker. -3/4 ts salt. -10 ss smør. -1/3 kopp matfett. -6 ss(eller mer)isvann. -1/2 kopp sukker. -1/4 kopp brunt sukker. -2 ss hvetemel. -1 ss sitronsaft. -2 ss revet sitronskall. -1/8 ts muskat. -6-8 epler, skrell og fjern kjernehusene, skjær i tynne skiver. Reduser varmen til 180 grader, og stek videre til saften som bobler opp er blitt litt tykk og paiskallet er dypt gyllenbrunt-ca. -Sonja- 2 1/2 kopp hvetemel. 3/4 ts salt. 1/3 kopp matfett. 6-8 epler
Dagen etterpå smelter du den lyse kokesjokoladen i et varmebad med en spiseskje delfiafett. Vi melder oss på konkurransen på matbloggsentralen der man skal lage en pepperkake-kake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.