TweetMerSkriv utE-postLik dette. Jeg brukte rett i overkant av 150 gram av hver farge til to puter. Da ble puten 40 ganger 40 centimeter, og passet utmerket til innleggsputene jeg kjøpte på SparKjøp til en billig penge. Lue i Cortina Soft (13)Gi-bort. (10)Gi-bort
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Sett flere "fletteputer" som jeg har lyst til å prøve ut, men får ta en ting om gangen. Fikk forresten en bursdagsgave på forskudd i går, hehe - og den ble jeg veldig glad for siden den stod høyt på ønskelisten, nemlig denne
Jeg har brukt en potetstamper tildligere, og du kan om så bruke en kopp med hank til å slå ut vannet av kålen- bare fantasien kan stoppe deg i dette prosjektet
)Jeg er ikke spesielt lett lært på ymse områder - kakebaking er ikke en av de. Disse stedene satt jeg en sølvkule, sånn kakepynt fra gamledager - som nesten kverker plombene dine om du tygger feil, hehe
2015 kl. 20. Garnet har en strikkefasthet på 22 m på 10 cm med pinne 3,5. Jeg heklet 2 masker på ei rute. Og siden diagrammet er 37 ruter så ganget jeg det med 2 og plusset på 1 (for å få ei endemaske. I de fargede feltene hekler jeg 2 staver. På begynnelsen av omgangen heklet jeg 4 lm = 1 stav + 1 lm. Heklet 2 lapper og monterte dem sammen med 1 fm i stavmasken og hoppet over ei maske mens jeg heklet 1 lm. Målet på putetrekket ble ca 43 x 43 cm. Innerputa jeg bruker har mål 45 x 45 cm. 2015 kl. 20. 2015 kl. 20. 2015 kl. 20
2 løk. 2 fedd hvitløk. 2 gulrøtter. 2 paprika. 2 stangselleri. 2 bokser linser. 2 terninger med grønnsaksbuljong. 4 ss tomatpurré. 2-3 cm revet ingefær. 1/2-1 ts chillipulver. Så godt og så sunt at Kokken står på hender 2 løk 2 fedd hvitløk. 2 gulrøtter 2 paprika 2 stangselleri. 2 bokser linser. 2 terninger med grønnsaksbuljong. 4 ss tomatpurré. 2-3 cm revet ingefær. 1/2-1 ts chillipulver
Start med å blande alle ingrediensene utenom egget i en kjøkkenmaskin med K-vispen. 200 gr hvetemel. 1/4 ts salt. Deigen skal nå stå i kjøleskap i minimum 2 timer slik at smakene får satt seg og deigen blir godt avkjølt. Men før deigen avkjøles kjevler jeg den ut til ca 0,4 – 0,6 cm tykkelse mellom to ark av bakepapir ( ikke det slaget som er “smurt” da det også vil gjøre at kjeksen flyter mer utover under stekingen). Så plasseres den på et stekebrett og settes i kjøleskap i minimum 2 timer. Stek kjeksen i forvarmet ovn til 175 grader, når du så setter kjeksen inn senker du temperaturen til 170 grader og steker de i 8 – 12 minutter ( dette er avhening av størrelse og tykkelse på kjeksen). Pass på at du ikke steker de for lenge, de skal ikke være helt “tørre” når du tar de ut, men de blir det ved at du lar de stå 2 – 3 minutter på stekebrettet etter at du har tatt de ut av ovnen og så legger de over på en rist. 2 ts vanilje essens. 2 ts vann. 2,5 dl melis. 200 gr hvetemel. 1/4 ts salt. 2 ts vanilje essens. 2 ts vann. 2,5 dl melis
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
250 g smør. 250 g sukker. 4 egg. 2 ts vaniljeekstrakt. 180 g 35-40 minutter. form lita langpanne ca 30×23 cm. 4 dl fløte. Forslag 2. 2 ss kakestrø. Stek kaken midt i forvarmet ovn 180 g i ca 35-40 minutter. 250 g mykt smør. 2 ss kakao. 2 ss sirup. 250 g smør. 250 g sukker. 4 egg 300 g hvetemel. 2 ts vaniljeekstrakt. 180 g 35-40 minutter form lita langpanne ca 30×23 cm *. 4 dl fløte. Forslag 2. 2 ss kakestrø
Bli med på en 5-dagers rens med Supercleanse programmet. 1/2 agurk. 1/2 eple. 2 dl ananas, fersk – ta med kjernen som er full av enzymer, bromelin. 1 ts Purely Greens Max (kan også bruke Kamut, eller Purely Greens)- røres i når juicen er ferdig. Gjør du som meg å bruker blender til å juice, så ha ca 1-2 dl vann. Husk også å delta på konkurransen hvor du kan vinne en supermatpakke fra Supernature – altså 2 konkurranser på en gang. Blir kjempeglad om du skriver hva du har i din juice om dagen 1/2 agurk. 1/2 eple. 2 dl ananas
De fylte boller med Haribo-ferskner, sure føtter og annet smågodt de fant i en pose i skapet. - ha i ønsket mengde rosiner etter at deigen er ferdig eltet, og trill ut boller
Veldig mettende, kjapt laget - og veldig godt. 2 egg. 2 eggehvitter. 2 ss bakepro (eller proteinpulver). 2 ss kokosmel (eller mandelmel). 1-2 ts fiberhusk. 3-4 ss vann. Den moussen du da får smører du tynt utover et bakepapir og inn i ovnen på 160 grader i ca 20 minutter. Fordelen med å bruke bakepro er at det er et proteinpulver som tåler temperaturer opp til 200 grader. 2. Jeg måtte ta litt kortere enn 20 minutter). ) 2 egg 2 eggehvitter. 2 ss bakepro (eller proteinpulver). 2 ss kokosmel (eller mandelmel). 1-2 ts fiberhusk. 3-4 ss vann
2. Tilsett 2/3 av hvetemelet, sukker, kardemomme, bakepulver og vaniljesukker. Elt godt på lav hastighet i 5-10 minutter, og tilsett mer hvetemel slik at du får en god deig. 45 minutter. 4. Kjevle deigen ut i ca 80 cm lengde og 20 cm bredde. Etterhev kringlen i 30-45 minutter. Stek kringlen midt i ovnen ved 180 °C i 20-25 minutter til pent brun. ca 2 ½ kg hvetemel
20 store eller 36 små horn, og du kan fylle dem med det du vil. 2 ss sukker. 1,2 kg mel (+ litt til utkjevling). 4 egg. 20 store eller. 2 ss sukker. 1,2 kg mel. 4 egg
Ferdig om 20-30 minutter. Dette brukte jeg for 4 store porsjoner. 400 gr. 2 gulerøtter. 1/2 blomkål. 1/2 bukett brokkoli. Sett formen i ovnen på 220 grader med aluminiumsfolie over. Etter 20 minutter, ta av folien. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 400 gr laks. 2 gulerøtter. 1/2 blomkål. 3 vårløk 1/2 bukett brokkoli
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.