I første episode av » Amund smaker øl » var vi litt uheldige med både lys og lyd. Derfor tok Amund sammen med noen utvalgte IPA, ferden til Huk på Bygdøy, for å snakke og smake India Pale Ale i denne andre episoden av » Amund smaker Øl »
Deretter tok jeg kasserollen av platen og lot det kjøle ned til ca 42 grader. Jeg bruker aldri termometer, men tenker at 42 grader er midt i mellom så varmt at jeg ikke kan holde fingeren i væsken lenger og kroppstemperatur. Når jeg mener melken har sunket til 42 grader blander jeg i startkulturen som i all sin enkelhet er en rest av den gamle yoghurten. Siden vi er en storfamilie bruker jeg alltid å lage yoghurt i 2-liters norgesglass, men mange bruker tomme syltetøyglass, eller spesialyoghurtglass som tilhører spesialyoghurtmaskiner som du også kan kjøpe bla på Du bruker ca 1/2 dl starter (altså ferdig yoghurt) til 2. Den har egen yoghurtinnstilling og rommer ca 10-12 liter yoghurt. Yoghurtkulturen liker seg best og fermenterer godt mellom 42 og 48 grader. Yoghurten er ferdig i løpet av 6-12 timer. o) ca 42 g. 42 g. 2. 6-12 timer
november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten. 2. 2 ss timian. 2 og fordel timian over fisken. 2 stk sjalottløk. 2 stk laurbærblad. 2. 1/2 dl hvitvineddik. 250 gr varmt klaret smør. 2, laurbærblad og pepper og reduser til det er 20 % igjen. 2 til denne retten, men da helst med mineralvann ved siden av, for man tåler ikke mer enn et par cl i løpet av en middag. Ellers ville jeg nok ha Balthasar Ress Von Unserm Rheingau Riesling Trocken 2012. 2 ss sjalottløk(finhakket). 2 ts syltet grønn pepper(hakket). 2. 200 ml demi glace. 2. 2 ss usaltet smør. 2 ss Braastad XO Contemporary Vol. 2. 2 og la det øse seg opp. Ha over aluminiumsfolie på steikepanna og bak ferdig i ovn på 120 grader til løken er mør og gyllen. I Bordeaux er det nesten umulig å finne noe bra til under 200 kroner og prisene i Burgund er ikke morsomme engang. Chapoutier Côtes du Rhône 2011 til 150 kroner er et helt greit vin til denne retten. biff, gravlaks, KA, vin, Øl 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten. 2. 2 ss timian. 2 stk sjalottløk. 2 stk laurbærblad. 2. 1/2 dl hvitvineddik. 250 gr varmt klaret smør. 2 ss sjalottløk(finhakket). 2 ts syltet grønn pepper(hakket). 2. 200 ml demi glace. 2 ss usaltet smør. 2 ss Braastad XO Contemporary Vol. 2
On Saturday the 4th of March I have demo at Kitch’n at the Mall of Scandinavia in Stockholm, between the hours 12. 220 GRAM SUGAR. 425 GRAM ALL PURPOSE FLOUR. 1-2 TEASPOON VANILLA BEAN PASTE, OPTIONAL. Cook for about 1-2 minute. Using a metal spatula, flip the mini pancakes and cook this side for 1-2 minute. 220 GRAM SUGAR. 425 GRAM ALL PURPOSE FLOUR
2 ss olivenolje. 2 dl tacosaus. 2 dl ost, revet. 1 løk 2 ss olivenolje. 2 dl tacosaus. 2 dl ost, revet. Begynner du å bli møkk lei taco med kjøttdeig og visne salatblader
september 2016 by EinarNilsen in Endelig helg, Kjapp mat, Middag, Småretter, vegetar. 2 dl revet parmesan. 2 dl annen revet hvit ost som Romana, jarlsberg e. Enjoy 2016 by Einar. 2 dl revet parmesan. 2 dl annen revet hvit ost som Romana, jarlsberg e
Et apr skjeer hvetemel innimellom og 2 gode teskjeer med bomben og granaten (heil pepar). 8 lyr og 7 paler fant veien i stampen på 2 timers tid. 2 av lyrene brukbar størrelse halvannen til 2 kilo. 2 timer. 2 av l. 2 kilo G
2. Jeg får stadig mail fra mennesker som sliter med overspising, enten periodevis eller daglig. Gjengangeren er at de ønsker å slutte med det og få det under kontroll
2 fedd hvitløk, finhakket. 2 ss olivenolje. 2 fedd hvitløk, finhakket. 2 ss olivenolje. Quesadilla er en meksikansk rett, en fylt hvetetortilla ristet som en sandwich og delt i trekanter
Verdens beste øl 201413. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Verdens beste øl i 2014 er belgisk. belgia, verdens beste øl, Øl 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Verdens beste øl i 2014 er belgisk
8 Wired Brewing Co er grunnlagt av den danske nomade bryggeren Søren Eriksen og hans kone (fra New Zealand) etter at de etablerte et eget bryggeri Marlborough, New Zealand
Today is December 23. 1 cup (225 g) unsalted butter, at room temperature. 5 2/3 cups (700 g) all-purpose flour. 2 tsp baking powder. (250 g) nuts, such pistachios, almonds or hazelnuts. (200 g) dried cherries or cranberries. Bake in the middle of the oven for about 20-25 minutes or until lightly browned on top. Reduce the oven to 275°F (135°C). 225 g. 5 2/3 cup. 2 tsp baking powder. 250 g. 200 g
Utgangspunktet er en ganske standard berliner weisse, med 2/3 pale malt og 1/3 hvetemalt. 1 1/2 dag ble ølet brakt tilbake til kokekjelen og kokt som vanlig. 22 liter, 75 % utbytteMalt. 2 kg pale ale malt1 kg hvetemaltHumle. 62°C. 62°C i 30 min, 72°C i 30 min. Endte opp med 25 liter, OG 1. Endte opp med 22 liter,ny OG 1. Satt i kjøleskap på 20°C. 1/2 dag ble ølet brakt tilbake til kokekjelen og kokt som vanlig. 22 liter. 2 kg
200 GRAM SUGAR. 220 GRAM WATER. PART 2,. 22 degrees Celsius">249,8°F(235. 4 degrees Fahrenheit">121°C). INSTRUCTIONS FOR PART 2,. comments 200 G. 220 G
120 GRAM SUGAR + 1 TABLESPOON. 2 EGG WHITES. In a small saucepan, add 120 grams of sugar and 3 tablespoons of water. In another large bowl whisk the 200-ml whipping cream until it forms soft peaks – take care not to over-whisk. Take the caramel Semifreddo out of the freezer about 20 minutes before serving it to give it time to soften. 120 GRAM SUGAR + 1 TABLESPOON 3 TABLESPOON WATER. 2 EGG WHITES
november 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Mikrobryggeriene i Norge har i underkant av 3% av det norske øl markedet og brygger sånn cirka 770 ulike typer øl. Mack, mikrobryggerier, nøgne ø Kinn, ringnes, Øl 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Mikrobryggeriene i Norge har i underkant av 3% av det norske øl markedet og brygger sånn cirka 770 ulike typer øl
Jeg har spist satay i balinesiske templer, kuhoder og geitetestikler på greske øyer og oster, sjampis og gåselever på setre over 2000 moh i alpene. Handwerk på Mat & Vinmessen 2015. er 75% lukt og 25% smak. Lagerøl er gjæret mellom 9 og 12 grader C. Ale er gjæret på 18-23 grader
Nasjonaldag med flagg, barnetog, gnagesår og hese hurrarop. Og dagene før dagen er det spalte opp og spalte ned om bunader, sløyfer, musserende vin, vin, mat og svært lite om det vi egentlig drikker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.