Denne oppskriften har jeg lært av en venninne av mamma. Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Et sunt og enkelt mellommåltid. 28. 05. 2015 kl. 08. 18 i. Oppskrifter. Ingen kommentarer. Her får dere litt inspirasjon til hva ditt mellommåltid eller lunsj kan bestå av i dag
Jeg har drukket kvedete i årevis. Det kommer nok av mine danske aner. Kvede er en alminnelig frukt i det danske kjøkken, og i følge min tante Tove, hadde min danske mormor et kvedetre i hagen på meieriet der hun bodde
God morgen på en søndag. I dag byr jeg på et kjempegodt brød på morgenkvisten. Brødet er ikke så altfor grovt, men grovt nok til at det passer fint som frokostbrød, til matpakken og som brød ved siden av supper og gryter
Tror familien Coppola hadde godkjent disse. Midt i Palermo på Sicilia ligger det to steder jeg elsker. Det ene er teatro Massimo – et av verdens mest suverene operahus
Et sunt frokosttips for muskler. 01. 02. 2016 kl. 10. 58 i. Frokost og lunsjtips. Ingen kommentarer. Jeg er i det lekne hjørnet igjen og jeg har testet ut ulike alternativer når det kommer til frokost
Med det første året bak oss passer det godt å se på hva dere faktisk klikket dere inn på. Derfor. Her er de mest populære innleggene på Et kjøkken i Istanbul de siste 12 månedene
I går delte jeg deres favoritter fra bloggens første år. I dag er det min tur. Jeg har gått gjennom alle oppskriftene som ikke var blant de aller mest besøkte og valgt ut ti til som jeg synes fortjener ekstra oppmerksomhet
I dag har jeg ikke hatt noe ansvar for middag, Guri har derimot kokt opp en veldig god betasuppe. Dette er et av de glemte måltider, rett og slett en middag man glemmer at man kan lage, og som smaker så godt
I dag er det ett år siden de aller første innleggene gikk live på etkjokken. com. Jeg hadde nettopp flyttet fra London til et gammelt men nyoppusset hus i bydelen Balat i Istanbul
Heklet et påskelam. 18. 03. 2016 kl. 13. 04 i. Hobby. Ingen kommentarer. Jeg fant plutselig ut at jeg hadde et stort behov for påskepynt (alt vi har er fire kyllinger), men i disse trange tider har vi faktisk ikke råd til å handle pynt
Del 1 her. Juli. - Jeg startet på konkurransediett mot NM, spiste allikevel litt iskrem, hadde joggeturer med Lill A, og lagde sitronmuffins og burgere i alle slags varianter
Surdeig har vært populært lenge, men jeg har aldri fått til et skikkelig brød basert på surdeig. Surdeigstrenden er fascinerende og sympatisk med tanke på at det er naturens egen gjær man bruker, og man lærer seg å lage brød uten å være avhengig av butikkjøpt gjær
Et granateple om dagen. Publisert 14. 04. 2015 kl. 10. 07. Ligger i kategorien. Kosthold og ernæring. Jeg e l s k e r granateple og bruker det i alt fra salater til frokoster, fynt på desserter og som snack
Et lite mat-tips (supert til trening). 02. 08. 2017 kl. 12. 05 i. småretter. 2 kommentarer. Hei. Dette er favoritt grøten til sønnen min, og det skjønner jeg godt da den smaker fantastisk godt
Husker dere fluff,det som var så populært i «fitnessverden» for noen år siden. D Her er et come back. D Denne utrolig gode og sunne saken smaker alt annet enn sunt – noe som er veldig digg i blant
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.