17.mai-buffèt
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Roastbiff
  • 1 kg mørnet mørbrad eller flatbiff
  • 2 ts salt
  • 1 ts grovmalt pepper
  • friske urter
  • 1-2 fedd hvitløk
  •  
  • Potetsalat
  • 8-10 mellomstore poteter
  • 8-10 sukkererter
  • 2 vårløk
  • finhakket gressløk
  • reddiker eller rødt eple
  • 2 dl pisket rømme eller crème fraiche
  • salt, pepper
  • saft av 1/ 2 sitron
  • sukker
  •  
  • Mangosalsa
  • 2 mango
  • 1/2 slangeagurk
  • 1 rød paprika
  • 1 ts frisk hakket mynte
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts lime eller sitronsaft
  •  
  • Tomatsuppe med brød og pesto
  • 800 g flådde, hakkede tomater eller 2 bokser hakkede tomater
  • 2 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 6 ss olivenolje
  • 3 - 4 dl grønnsaksbuljong
  • 1 ts sukker
  • 3 - 4 ss hakket frisk basilikum
  • 1 ss balsamicoeddik
  • salt pepper
  •  
  • Pesto
  • 2 ss ristede pinjekjerner ev. solsikkekjerner
  • 25-30 store blader av basilikum
  • 2-3 fedd hvitløk
  • 1 1/2 dl olivenolje
  • 50 g revet parmesanost

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.