Denne pastaretten medkrabbekjøtt og tomatsaus må prøves for de som elsker sjømat. En frisk og herlig rett med hvitløk, chilikrydder og balsamico, som passer perfekt med en kremet og salte krabbekjøtt
Hva med noe ekstra godt denne helgen, som for eksempel en eksklusiv kongekrabbesalat. Dette er en nydelig oppskrift med blanding av krabbekjøtt, urter og hvitløks majones servert sammen med friske epler og agurk
I dag har vi vært ute med båten og hentet krabber. Snakk med noen du kjenner om å låne båt dersom du ikke har egen, eller snakk med en lokal “båtmann” ved nærmeste havnområde om han vil sette ut og ta opp teinene dine for en liten slant
Da hadde jeg gleden av å jobbe på kjøkkenet sammen med gårdeieren selv, Hans-Torer Mamen. Ha stangselleri i en kjøkkenmaskin med knivblader og kutt opp i små biter
Pisk eggeplommene med sennep, eddik, salt og pepper og tilsett krabbeoljen, litt av gangen, mens det piskes hele tiden til majonesen har fått riktig konsistens
med spicy dressing. Smaker nydelig med en fruktig hvitvin eller et glass iskald eplejuice. Bland majones og kesam med sitronsaft, tilsett finrevet frisk ingefær og finhakket rød chili
Med friterte kapers får du et element som gir en fin piff. Skjær fisken i terninger og kjør den til en grov masse i kjøkkenmaskin/ foodprocessor eller med stavmikser
Norske krabbeskjell smaker frisk sjø og dersom jeg ser ferske krabbeskjell i butikken, blir dette en lett formiddagsmat og gomler i meg fersk krabbekjøttmed en gaffel i hånden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.