Jeg hadde nemlig glemt at det ikke går å piske bare en eggeplomme i Kitchen Aid maskinen min. Deretter blandet jeg dem sammen med melis og siktet i finmasket sikt
Og der glemte jeg meg. Hjelp fikk jeg fra den anerkjente tyske kjøkkensjefen Alfons Schubeck, som ikke bare driver restauranter, men også har butikk og nettbutikk, matskole, og TV-program hver uke
*Ribben kan skjæres i skiver (så tykke du ønsker, dem i butikkene er jo bare tynne såler) marineres med all slags krydder, urter og eller så enkelt som salt og pepper
jeg harikke laget denne oppskriften selv. Fredagskvelden samlet vi oss altså og koste oss med god mat, god drikke og hyggelige samtaler som er egnet til å styrke oss fysisk og mentalt
Ha i tørket bukkehornskløver, men kun hvis du ikkehar hatt i fersk. Denne gangen vil jeg dele oppskriften for saag med dere, kan jo ikke bare ha det som forsidebilde
Denne uken har det virkelig ikke skjedd noe. Har kun lagt ut mat denne uken. For de som ikke følger meg på grunn av oppskrifter så må dette ha vært en kjedelig uke
Her en morgen før jobb fikk jeg virkelig ånden over meg. Jeg hadde god tid men ønsket å rekke en gåtur i sola før dagens første pt-time, i tillegg til at jeg skulle trene overkropp
Videre, legger de opp til et forløp som legger mye av ansvaret for å bli frisk hos pasienten selv. Og nei, dette harikke noe med hjernesvulsten å gjøre
Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag
I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak. Hun har forresten også oppskrifter på svinetunge og svineører, kalvenyrer, flere med kalvebrissel og kalvehjerne, stekte fåretunger, griljerte lammehoder, fårehjerte osv
Deretter laget vi de sushiene som har tanglaget ytterst, se bildet nedenfor. Jeg ikke laget sushi før, og har aldri visst hvordan den matretten fremstilles
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.