Svinekjøtdeigen er eg i utgangspunktet ikkje spesielt begeistra for, men dåein kjøpmann fortalte meg om kor mange hundre kilo med kjøt deimåtte kasta på grunn av den kampanjen (som altså var mislukka) fylte eg frysaren
Bruk mandelsmør eller nøttesmør med sjokoladesmak for åfå enda bedre sjokoladesmak på energibaren. Det var mange som lagde energibarene jeg postet i går og syntes de var super
Jeg har heklet i stua, på kjøkkenet, i bilen, på camping, påhåndballkamper, på nattevakter. I mai i fjor begynte jeg, uten særlig forhåpninger om å klare det
Påbildet over sees den minste brikken som jeg har tegnet mønsteret på med utgangspunkt i det store. Her er disse brukt på en rød juleduk, men de vises jo best mot hvitt
Ikke noe mønster på den, ble til ut ifra hodet. Mønsteret her jeg kjøpt på Etsy og er ogsåpå Norsk. Mulig denne blir litt stor til tanteungen min i sommer, men den kan fint brukes hele året med de rette plaggene under
Har du du noen flere på lager. Det er ikke alltid så lett å velge hva man skal ha til. Man har allerede bestemt seg for å lage noe av reint kjøtt som svin, kylling, kalkun, fisk eller skalldyr, men hva skal man velge å ha til
Og der glemte jeg meg. Over legger du vanlig gladpack som påbildet. Fjellørret tilberedt pådennemåten gir en fantastisk smak, eggehvitestoffer beholdes, og er med påå gi den gode smaken, sier Alfons
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.