På Smart Club har de delikate treesker med østers fra Nederland, og de er nydelige. Bruk en østersknin, og prøv p lure inn bladet mellom skalldelene der skallene er festet sammen
Ikke bare har vi fisk, krabber, tang og blåskjell, men ogsåøsters. Gratinert i ovnen med kryddersmør og parmesan smaker disse lekkerbiskene helt vanvittig godt
Nok en oppskrift fra Hege på , nemlig rips-og solbærgele. Det er noe jeg husker godt at jeg spiste i barndommen, vi pleide å levere inn bær hos Askim frukt-og bærpresseri og kjøpe saft og gele
For eksempel proteiner som bygger og. Østers. Dessuten er kombinasjonen av østersog champagne er. Bruk hanske eller er brettet kjøkkenhåndkle ogøsterskniv
mørk sjokolade, jordbær, safran, asparges, kirsebær – og selvfølgelig. østersog champagne. Åpne ferske østersog dander dem på et fat/brett med masse knust is
Smør og sukker røres hvitt. Tilsett bakepulver og mel og bland alt lett sammen. Strø over en god håndfull frosne rips, 100 g hakket mørk sjokolade og evt
Husk og klem vannet ut av gelantin platene før du tilsetter dem. ( Dette er lettere å få til om du stryker litt av melblandingen på ett skjærebrett og legger massen opp ned og så drar av bakepapiret og stryker mel over delighten og kniven før du begynner å dele den opp )
)Ripsgeleen er laget etter oppskrift bak på pektinposen og den ble suuupergod. Mannen i Bestefarhagen stilte villig med krakk, gode råd og oppfølging underveis når han ikke var på Rotarymøte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.