I Bergen skal man tradisjons tro spise rømmegrøt med spekemat. Tilsett resten av meletKok i noen minutter slik at det blir en tykk røreTilsett varm melk og spe til ønsket tykkelseKok i 15 minutter for å få bort melsmakSmak til med saltServer med sukker og kanel og smøret fra rømmenI Bergen spiser de rømmegrøten sammen med spekemat og saltkringle
Kakene mine til Bergen. ) Idag ble jeg tipset om å sjekke ut en link til Bergensavisen. #gøy #moro #overraskelse #blogg #kake #hobby #jobb #firma #halden #Bergen #avis #omtale #marsipankake #bursdag #dåp #bryllup #fest #bestilling #journalist #Norge #2014 #september #høst #søndag #glad #love #life
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
(8)Grytekluter (7)Høst i Bergen (6)«Gå i hennes spor» (6)Nipedalen (6)En måned med skritteller. På lørdag hentet vi det aller meste av flyttelasset mitt fra Lyngbø
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
I går laget jeg glutenfri gjærbakst for første gang og de ferdige rundstykkene ble veldig gode. Jeg serverte de til en nydelig linsesuppe (oppskrift kommer) og det ble en perfekt kombinasjon
Oppskrift på bananpannekaker har jeg sett på flere blogger med oppgjennom, men da jeg skulle lage det selv falt valget på oppskriften jeg fant på Ida sin blogg
Endelig. Jeg har funnet oppskriften. Den er fantastisk enkel å lage, og super å fryse. 3 ss margarin7 dl skummet melk50 gr gjær2 ss sukker1 1/2 ts saltca 1-1,2 kg hvetemelSmelt smør og ha i melka
Solen og familien min fra Bergen har kommet til Oslo på besøk. Happy Sunday lesere,. Superkos. Ved den anledning bakte jeg deilig brownie cookies jeg fant på Donnahay
) Så som dere sikkert forstår er det oppholdsvær i Bergen idag, men fortsatt kjølig. Nå trenger 3 av oss nytt pass, og siden passkontorene i Bergen har slått seg sammen til et kontor og det er nytt system med forhåndsbestilling, er det nå 2-3 uker venting på å få time til bestilling av pass
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.