Hodekål er en kalorifattig grønnsak som er rik på blant annet fiber, C-vitamin og folat. Og med dette som tilbehør trenger du ikke å lage saus til middagen
Jeg synes det er utrolig stas å lage slik mat helt selv, jeg blir så stolt over hva jeg får til og like forbauset hver gang over å se hvor enkelt det faktisk er å tilberede ekte tradisjonsmat
Kokkebrørne Frank og Jarle Baer – for matglade folk kjent for både utvikling av Fjordland-middager og Markveien mat og vinhus i Oslo, tar pinnekjøttet gjennom eit varmebad før servering
Smelt smør i en gryte på middels varme (smøret skal smelte – ikke steke) og rør inn melet. Kålruletter er en rett som oser av høst og norsk tradisjonsmat
Når helgen står for tur er det alltid ekstra kjekt på jobb for meg for da kan jeg lage noe ekstra godt til kaffen, og i dag bestemte jeg meg for å lage bløtkake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.