Her er det full åpning. Bursdagkake til en som ville ha den med på jobben å kose seg med gutta. -)Sukkerbunn med vaniljekrem med krem,skogsbær og sjokobiter i
Bland alt i en bolle og bruk en stavmikser sånn at du får en jevn og fin «masse». Laksesashimi med soyasaus og perler av sitron og ingefærGrillet sennep- og honningmarinert svinefilet med ertepesto og brekkbønnerLaks med persille og koriander Dette trenger du
Jeg har brukt den oppskriften, men bare tilsatt noe ekstra. I dag var det dag nummer to for Adrian i barnehagen og vi rakk akkurat komme inn av døren, så var han kjapp bort til de andre barna
Pisk egg og søtning, her har jeg brukt sukrin gold og tagatesse, en annen gang brukte jeg sukrinmelis og tagatesse (det kjøper du på helsekost) man bruker det man har
Jeg er ikke et kremmenneske i det hele tatt, og har aldri vært noen stor fan av oreokake. Dessuten har jeg heller ikke brukt hjemmelaget sjokolademousse, noe jeg selvfølgelig ville gjort om jeg hadde hatt tid
- vann til koking av lammekjøtt. Spesielt blir den brukt som søndagsmiddag da den tar litt tid å lage. Inspirasjon til lammefrikasse fikk jeg fra siden «KLIKKMAT» som frister med mye godt av både hverdagsmat, helgekos og andre spennende retter
I vår tid har vi også godt av å finne erstatninger for sukker. Gulrot har siden middelalderen blitt brukt som søtningsmiddel, da det er den grønnsaken som inneholder mest sukker etter sukkerbeter
Idag må eg dele en magisk god oppskrift som eg trur vil falle i smak hos veldig mange av dere. Merk at eg har brukt sukrinmelis m/stevia, bruker du vanlig sukrinmelis kan det vere at det trengst litt til
Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 egg 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping). 100 g cottage cheese 50 g grovt mel (jeg har brukt en blanding av hvete og rug) ½ ts bakepulver en klype salt 1-2 ss solsikkekjerner (som topping)
Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Formiddagen ble blant annet brukt til å prøve ut disse muffinesene. 1 dl havregryn. 100 g skinke i småbiter (brukte vanlig påleggskinke med pepper). 1 dl havregryn. 100 g skinke i småbiter (brukte vanlig påleggskinke med pepper)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.