Været i nord er jo bare helt elendig inår, så man må jo bare gjøre det beste ut av det, og drømme seg bort til sol og varme og hvaer mer sommerlig enn reker, laks og asparges, bare aspargesen og hollandaisesausen er en egen liten rett
ha plastfolie og smør den inn med smør eller olje. surr plastfolien sammen med egget inni. når den er ferdig detter den lett ut av plastikken da den er smørt inn med olje eller smør
Aspargesmedhollandaise er en klassiker og er en veldig god, men enkel forrett. Aspargesen er så god at den nesten kan stå alene på en tallerken, men den passer ypperlig sammen med både fisk og kjøtt til forretter, hovedretter og tilbehør til tapas eller grillmat
Guro er ansatt ved Gastronomisk Institutt i Stavanger og er også utdannet sivilingeniør i kjemi- og bioteknologi med fordypning i organisk kjemi ved NTNU i Trondheim og Insai Toulouse
Server så sashimien sammen med avokado og asparges. For å gjøre måltidet litt mer mettende kan du servere det med for eksempel avokado og asperges slik som jeg har gjort her
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Ha i et par sprut med sukkerkulør til sausen får ønsket farge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.