Jeg tilsetter fetaost på tallerken, da holder salaten seg litt mer krønsji, og sammen med de herlige krutongene og de syrlige eplene, så er dette en salat jeg virkelig anbefaler
Årets første blogg handler om nakkekotelettermed tilbehør. Dermed har hverdagen innhentet de aller fleste av oss, og det er på tide å komme inn i de faste rutinene igjen
Skjær chili i skiver og bland den med grønnsakene (ta ut frøene om du ønsker en mindre sterk salat). Server retten med eggnudler eller ris og svor, og ha over koriander ved servering
Tusen takk til alle dere som har kommet med tilbakemeldinger, og som har delt innlegg med venner. Første innlegg er en veldig enkel salat som passer utmerket til grillet fisk, men også f
Men nakkekoteletter er proppfulle med smak og passer seg utmerket til en herlig søndagsmiddag. Favoritten når det kommer til koteletter er kanskje ikke nakkekoteletter av svin
Bland inn buketter med blomkål, spirene, blåmuggost i biter og valnøttene. Vi spiste den som hovedrett med foccacia til, men samtidig tror vi den ville vært veldig god som tilbehør til kylling eller kalkun
Anrett salatblade, eplerog valnøtter på tallerkener eller fat. Smak til med salt og pepper og evt. Det er en god ide å dyppe eplene med sitronsaft så de ikke blir brune
Nakkekotelettermed stekt rosenkål, eple og løk er en utrolig frisk variant som jeg anbefaler. Det kombinert medstekteeplerog løk, vel, det må bare prøves
Nå når det går mot høst er det flust opp av lekre godsaker på torg og i butikk, så la deg friste, lag salat til middag eller lunsj, eller hva med en god salat i matboksen
Saltbakte poteter er godt til mye annet enn koteletter også, men disse små Amadine potetene var veldig raske å bake og smakte godt, så sammen med en frisk salat av ferske rødbeter, pære og rødløk - riktig så nydelig og langt fra kjedelig
Deilig fisk med godt tilbehør. Stek eplebåtene først i smør til de er litt møre, men fremdeles har noe tyggemotstand, snu dem en gang og ringle litt honning på dem mens de ennå er varme
Jeg bor på en flott fruktgård ved Hardangerfjorden hvor vi dyrker epler m. Jeg har samlet og utviklet matoppskrifter i lang tid og får inspirasjon fra familien, reiser i inn- og utland, media, gjester og fra alle kokebøkene mine
Skjær torsken i passende biter, tørk den godt av med kjøkkenpapir og fjern evetuelle bein. Når jeg lager fisken som dette spiser de til det er tomt, fiskepinner av fersk torsk, stekte poteter, frisk salatog remulade
Juleøl ogstekteeplermed mandelfyll. Stekteeplermed marsipanfyll. Rist mandlene i en stekepanne så de blir gyllenbrune, avkjøl og bland de godt med marsipan, aprikos syltetøy, sitronsaft, eggehvite og de druknede rosinene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.