Desserten er delt i tre, med en nøttebunn, et sjokoladekrem lag og søt vaniljekrem på toppen. Dette ble altså gårsdagens raske løsning på urgent søtbehov
Da jeg begynte å lage sjokoladekrem av kokosmelk i fjor var det mange som ble inspirert, og det er ekstra hyggelig når man kan gi noen tips til de med allergier blant annet
De fleste av oss kjenner seg sikkert igjen når jeg sier det er vanskelig å finne opp kruttet med middagsretter hver dag, og jeg opplever ofte å stå litt fast
Allikevel kjente jeg at nederlaget gnaget litt. Brødbaking og jeg er ikke helt på vennskapelig fot. Det er ikke godt å si hvorfor, jeg har mine teorier, men de skal jeg ikke trøtte deg med
Særlig i overgangen fra et karbohydratrikt kosthold kan det ta litt. at lavkarbo ikke har noe for seg, og gir seg før de rekker å kjenne på de mange fordelene med et godt formulert lavkarbo/høyfettkosthold
Deretter sper du på med melk (mens du pisker) la det gjerne være enlitt tykk røre til å begynne med så du får rørt ut alle klumper, når alle klumper er vekke sper du på med mer melk
Love On A Platter | En liten smakebit fra mitt kjøkken
Visp lett sammensukkerog egg. Bland mel, bakepulver, vaniljesukkerog salt. Peneog små julekakerSom overskriften sier så er dette så og si klassiske serinakaker
Pannen kan du steke ut med bittelitt vann oglitt alkohol for å få en deilig stekesky. Bruker du et kjøttstykker med fettfiber, som entrecote av okse, vil fettet smelte perfekt og etterlate et utrolig mørt stykke kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.