Ha aspargesenei en ildfast form, tilsettolivenolje, salt og pepper. Bakt asparges. Ha fyllet på kyllingfileteneog rull sammen, krydre medlitt salt og pepper
Surr en skivemed Serrano rundt kyllingfileten. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré medtimianoghvitløk eller du kan ta en titti vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Kyllingfyltmedfransk ost, italiensk tomat ogkoriander, som blir mye brukt i det asiatiskeog. Servertmedfranske poteter, asiatisk 'kål', men som nå ogsåblir dyrket i Norge og på
Det hadde vært kjedelig å servertkyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Lag en lomme på kyllingfilêteneog fyll med kremosten. Smakfult medrømmedressingtil. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mineogså kan få fordi dette syntes de luktet så godt
♦ Skjær opp osteskiverog legg en god klump medhvitløksmør på osten, og deretter rull osten over. Altså, som vanlig når jeg finner på noe - veldig, veldig enkelt oggreit
KyllingfiletKremostmedurterSerranoskinkeMandel eller amadinepoteterChampignonSaus av eget ønskeDiverse krydder -Stek krydret kyllingfilet så den får farge på begge sider
Finnframaspargesog bacon. Lettvint ost-, skinke- ogpurre-paimed halvgrov paibunn. Legg to aspargesog en baconsurretasparges på hver tallerken – gjerne la dem liggelitt over hverandre
Både pesto og salsa verde, smaker himmelsk godt sammen medkyllingenog grønnsakene. En ellers litt smakløs kyllingfiletblirmed noen få grep en herlig smaksopplevelese
Mens mangolden står og damper, koker du risen etter anvisning på pakken og denger du løs på kyllingfiletenemed en kjøtthammer eller en gryte slik at de blir flate og rundt en halv centimeter tykke
Gratinertkyllingfileti formStøtt kinesiskindustri, spis torsk fra Norge. Dette finhakket jeg, krydret med salt, peppermixogrosmarin, klemte sitronensaftenoppiogfylte alt inni lommen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.