And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Hvis du bruker et andebryst kan du godt rute/skråskjære skinnet for å få en stilig og sprø skorpe. Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
And er annerledes julemat enn hva vi er vant til så dette ble utrolig spennende å prøve ut. Dekk til med folie og la denne stå over natten for best smak
Kok potetchipsen i lettsaltet vann, stille og rolig, til potetene blir møre. Løft potetene opp av vannet og over i et dørslag, eller aller helst på en rist, (ikke hell alt over, da kan potetchipsen falle fra hverandre) slik at de blir dampet tørre
Få tilsendt sukkerfrie oppskrifter og andre oppdateringer fra bloggen. I tillegg synes jeg det er på sin plass med noen sukkerfrie alternativer til alle sukkerbombene som vi bombaderes med nå i mai
Stuffing er ikke min greie tiland, men dersom vil du ønsker å stuffe andren kan du gjerne bruke en blanding av svisker, eplebåter, løk, hvitløk, chili, sitron, stjerneanis og kanelstang
Først må jeg jo si tusen takk for alle innspill og tilbakemeldinger. Music and shots for everybody. Ellers har jeg bare tall og statistikker å forholde meg til, jeg trenger mennesker
Du kan også ha kjeksene i en dobbel frysepose og banke dem til de ligner sand. Jeg solgte det jeg hadde for en stund tilbake, og har bare brukt mannen sitt, men det er såå stort og tungt, og har vært på reparasjon i lang tid nå, så nå bestemte jeg meg for å kjøpe meg mitt eget igjen
Stekt rødløk i karamellisert sukker og tilsett litt salt, pepper og balsamicoeddik . Stekt andebryst. Søtpotetpùre - kok poteter, mos de med stavmikser sammen med litt fløte, salt og pepper
Inspirasjonskilden til Surf & Turf finnes spesielt i New Orleans og i det kreolske kjøkkenet, der blanding av kjøtt og mat fra havet har lange tradisjoner
Bena blir tross alt brukt i løpet av dagen, dog ikke så mye som de er skapt til. Vi sitter mye, ofte med dårlig holdning av anspente muskler, og da er denne økten flott å kunne ty til hjemme på stuegulvet eller i kombinasjon med en en luftetur
I går hadde vi altså svartand og ærfugl til middag. så kan tilbehøret også benyttes til annet kjøtt. Ja - det var godt, meen jeg foretrakk anda fremfor ærfuglen
Inspirasjon til dagens middag fant vi på Trines Matblogg. Bruk en skarp kniv og skjær rutemønster i fettet på andebrystet (akkurat som du gjør på ribba)
Bland sammen egg, vatn, salt og pepper og tilsett ost og skinke. I år har jeg bestemt meg for å legge en plan sammen med flere og forplikte meg for andre enn meg selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.