Er det virkelig ikke oppskrift på risboller på denne bloggen. Og med tanke på hvor enkelt og raskt du slenger disse sammen, så skjønner du nok at kakeboksen nesten er tom innen dette innlegget er ferdig skrevet
De siste årene har jeg rett og slett kutta ned på stressnivået før jul. Det skal jo litt til for å stålsette seg for alle bake- og vaskestatuser som dukker opp på facebook, men det går helt greit kjenner jeg
Avkjøl på rist. Smør kremen på de avkjølte kakene eller sprøyt ut ved hjelp av en sprøytepose. Hvis du har tenkt til det, kan det være lurt å lage en større porsjon med krem, da det går mye mer hvis du skal sprøyte ut roser på kakene istedenfor å bare smøre på et lag
Har du kun en stor form så ville jeg doblet oppskriften for å få litt høyde på fudgebitene. Varm opp på svak varme og rør med en visp så sukkeret ikke brenner seg
Deilig seig mandelbunn med fyldig gul krem på toppen. Med en herlig seig mandelbunn og milde og fyldig vaniljekrem på toppen passer denne kaken til de fleste folk og anledninger
Dette er grunnlaget jeg bygger meg på, men hva skal jeg lage utover de to. Så jeg har gjort litt research på dette og deler med dere denne lange listen til inspirasjon
Den er kjempegod og laget på litt av det samme prinsippet som denne. Dette må du smake deg frem på. Selv om geleèn stivner fort, må du ikke la deg friste til å lage begge omganger på en gang
Har du lyst til å drysse litt sjokopulver over slik jeg har gjort på bildet må dette gjøres etter tørketiden er over, altså rett før de går inn i ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.