Det er mange år siden jeg har spist hjemmelaget middagspai (jeg kan i allefall ikke huske sist - eller hvilket år det var), derfor bestemte jeg meg for å lage pai til familien nå i påskeferien servert med en god salat og grønne oliven
Servers med en frisk salat og en god dressing. Pai med bacon og spinat. Sett kalt i 20-30 minutterDekk en paiform med deigen og prikk godt med en gaffelForstek bunnen i ca. Fres hakket løk, asparges i biter og strimlet bacon på middels varmeTilsett kyllingkjøttet og la det surre med et par minutterFordel alt i paiskallet og dryss over revet ostHell over sammenvispet egg og melk/fløte, og krydre med salt og pepperStek på nederste rille ved 200 °C i ca
Varm opp en stekepanne med smør, og fres sammen sjalottløk og hvitløk før du tilsetter spinaten. La spinaten frese med en liten stund før du tilsetter fløte og sennep
Ris med smak er noe nytt for norske ganer, man er som regel vant til ren kokt ris. Kvalitetsrik basmati ris med krydder og grønnsaker er jo nytelse i seg selv
Denne grunndeigen kan du boktavligtalt fylle med hva du måtte ønske. Før har jeg lagt ut denne oppskrifteten med pizzasnurrer med hjemmelaget kjøttsaus
Den fikk til og med æresplass foran ser dere. Stek kylling med litt vann i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter løk, asparges og paprika i ca like biter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.