Finhakk hvitløk og bland alle ingrediensene sammen i en arbeidsbolle. Ha kjøttet i vakumpose og hell over sausen. Forsegle posen, putt den i vannbad i Sous
Pulledpork. Pulledpork ble stekt i form med varmluft 180 grader i 25 minutt, som angitt på eska. Denne retten skulle egentlig hett kanin i butterdeig – det spiste jeg nettopp når vi hadde en vårtur til Paris, kjempegodt
Pulledpork1 kg svinenakke1 dl Hickory saus/ Honey Smokedhouse saus2 ss Sambal oelek1 dl Eplenektar/juiceSalt og pepper. Bland hickorysaus og salam oelekGni kjøttet godt inn med halvparten av blandingenLegg kjøttet i en ildfast form og plasser steketermometer i den tykkeste delen av kjøttetHa eplejuice i formenStek kjøttet på 125 grader til termometeret viser 76 grader - 6-7 timerPensle jevnlig med resten av blandingenLa kjøttet hvile i 20 min før du med to gafler river det fra hverandre i strimler
Pulledpork sandwich. Vi har blitt så glad i pulledpork. Pulledpork stekes som anvist på pakken. 300 gram kål1-2 gulrot1 grønt eple1/2 dl creme fraiche1 dl majones 2-3 ss sitronsaftSalt og pepperPulledporkLavkarbo brødEvnt
Pulledpork er et amerikansk fenomen som i den siste tiden har tatt Norge med storm. Måten pulledpork tradisjonelt lages på er ved å gni kjøttet inn i en «dry rub», en såkalt krydderblanding og la den ligge i dette en stund
Pulledpork blir som regel tilberedt av svinenakke, men det hadde de ikke på 'nær-butikken'. Jeg serverte pulledpork med ovnsbakte søtpotetet, rødløk, maiskolber, den sykt gode sausen og
Så kan kjøttet "trekkes" fra hverandre - derav navnet pulledpork. Begynn med nakkesteken. Den må trimmes litt, sener og fett fjernes, så det blir et helt stykke kjøtt
"Pulledpork" servert i grov lefse med coleslaw og guacamole. Jeg har i lengre tid hatt lyst til å lage "pulledpork" hjemme, så i går stod det på middagsmenyen
PulledPork er lykken foran BBQ-grillen i sommer, men det krever forberedelser. Rundt påsketider startet jeg min BBQ sesong, og i år fikk jeg lyst å lage PulledPork, «svine plukk»
Pulledpork. Mangosalat. Du kan da rive det i strimler, derav navnet "pulledpork". Server sammen med litt barbequesaus, frisk mangosalat og nydelig fersk mais
Mens du griller frukten, eller etter at ovnsbakingen er ferdig, drar du fruktkjøttet i strimler med to gafler, slik at du får «pulledpork»-konsistensen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.