Det jeg hadde i mine denne gangen var. Noe mat bærer liksom alltid et slags eksotisk preg over seg. Mat man kanskje spiser ute, eller er så heldig å få servert fra venner og bekjente
Krydre kjøttet etter smak. Alltid perfekt kjøtt. Har du hørt om "Sous vide". Det er en teknikk som går ut på å tilberede matvarer i vakum for så å legges i vann som har en bestemt temperatur
Sous vide temperaturer og tips. 21. 05. 2015 kl. 12. 21 i. SOUS VIDE. Ingen kommentarer. Sous vide temperaturer og tipsDette er det jeg har vært fornøyd med, men det er ingen fasit
Å få skikkelig temperatur på kjøttet du velger å servere,. er avgjørende for smak og konsistens. Her under, finner du en pekepinn på hva temperaturen bør være
Nå skal bloggene nomineres. Jeg oppfordrer alle til å nominere blogger man følger og liker du bloggen min så blir jeg kjempeglad for en nominasjon så klart
Middagen i dag var grådig enkel, og kunne gått raskere hadde det ikke vært for at jeg absolutt hadde bestemt meg for at jeg ville teste ut min nye ISI Whip, eller espuma flaske, eller kremsprøyte eller kall det hva du vil, fin fin er den uansett
Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft