Mine Favoritter

Mine Favoritter

Mine Favoritter
Tapaskurs med asiatisk vri.

Tapaskurs med asiatisk vri.

Undervisning kan være ganske så gøy, og når man får en gjeng med ivrige damer på matkurs, blir det både god stemning og bra mat
Hjemmelagde vårruller

Hjemmelagde vårruller

Jeg var så heldig å få servert hjemmelagde vårruller "vietnamesisk style" i går kveld, og dette skal selvfølgelig dokumenteres
Hjemmelagede vårruller

Hjemmelagede vårruller

Det jeg hadde i mine denne gangen var. Noe mat bærer liksom alltid et slags eksotisk preg over seg. Mat man kanskje spiser ute, eller er så heldig å få servert fra venner og bekjente
"Sous vide", step-by-step

"Sous vide", step-by-step

Krydre kjøttet etter smak. Alltid perfekt kjøtt. Har du hørt om "Sous vide". Det er en teknikk som går ut på å tilberede matvarer i vakum for så å legges i vann som har en bestemt temperatur
Eplekjekt

Eplekjekt

Det er derfor jeg introduserer mine tørkede epleskiver som akkurat det. Sunn snacks er et begrep som byr meg i mot
Pulled pork ala gordon Ramsay

Pulled pork ala gordon Ramsay

Pulled pork er herlig mat som krever minimalt med arbeid, Den skal stå lenge i ovn, men selve forberedelsene går veldig raskt

Sous vide temperaturer og tips

Sous vide temperaturer og tips. 21. 05. 2015 kl. 12. 21 i. SOUS VIDE. Ingen kommentarer. Sous vide temperaturer og tipsDette er det jeg har vært fornøyd med, men det er ingen fasit
RIKTIG KJERNETEMPERATUR

RIKTIG KJERNETEMPERATUR

Å få skikkelig temperatur på kjøttet du velger å servere,. er avgjørende for smak og konsistens. Her under, finner du en pekepinn på hva temperaturen bør være
Ungkarskokkens ertesuppe

Ungkarskokkens ertesuppe

Sikkert som høstens anmarsj, er det at suppe, og ikke minst ertesuppe havner på matbordet hjemme hos meg
Røkt svinekam med søtpoteter

Røkt svinekam med søtpoteter

Et stykke svinekam, en løk, og et laurbærblad. Så trekke i 45 minutter, og ferdig for bordet. Svinekam er godt, og røkt svinekam er godt
Røkt svinekam

Røkt svinekam

Det er mange gode middager som hører hjemme i juletida, og man må starte tidlig hvis man skal rekke gjennom alle
Røkt svinekam med tomatsaus

Røkt svinekam med tomatsaus

Dette er typisk søndagsmiddag og tar ca. 2 1/2 time å lage. Til gjengjeld er det fantastisk godt. Her er oppskrift til 4 personer
Innbakte pølser

Innbakte pølser

Nå skal bloggene nomineres. Jeg oppfordrer alle til å nominere blogger man følger og liker du bloggen min så blir jeg kjempeglad for en nominasjon så klart
Tacogryte med høyrygg sous vide

Tacogryte med høyrygg sous vide

Tacogryte er veldig enkelt å lage, men det krever litt planlegging når man skal tilberede kjøttet på denne måten
Kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat

Kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat

Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
“Sheesh kebab” på spinat seng

“Sheesh kebab” på spinat seng

Knadde dette med mine nyvaskede hender, til alt krydderet var jevnt spredd i kjøttdeigen. Dette er min variant av en Shishkebab
Pølse og blomkål grateng

Pølse og blomkål grateng

Dette er en av minefavoritter når det kommer til gratenger. Den kombinerer mange av de bedre smakene en pølsegrateng bør ha