Første innlegg på den nye bloggen må feires med min favoritt rett jeg laget i går. Det er en mild og kremet gryterett med frisk smak av spennende asiatiske krydder
Nanbrød er for oss en selvfølge til indisk mat. Når jeg så bestemte meg for å lage en indisk kyllinggryte fra bunnen av, måtte jeg jo også gjøre dette med nanbrødet
Denne kremete kyllinggryta ble til da vi åpnet en flaske hvitvin for å bruke i kylling piccataen. Det var riktignok en liten flaske vin vi hadde kjøpt til matlaging, men for å bruke opp hvitvinen så laget vi dette måltidet i går
Noen ganger er det utroolig vanskelig å finne ut hva vi skal ha til middag. Spør jeg Alex får jeg stort sett pizza som forslag, og for å være helt ærlig så er jeg litt lei pizza for tiden
Har du kjøpt for mange bananer - og nå er de brune og lite innbydende. Ikke fortvil, du kan bake kake. Fruktkaker er ikke så dumt, for de er ingen eksakt vitenskap å bake
Jeg har alltid latt meg fasinere av amerikansk mat. Sikkert fordi jeg har sett tusenvis av timer med amerikansk drama i form av tv-serier, hvor “american pancakes”, “donuts” og “lemon mareng pie” nevnes ofte
Jeg har 2 favorittkaker. oreokake og ostekake. Her har jeg laget en kake som kombinerer disse to favorittene, og jeg garanterer deg en smaksopplevelse om du prøver den
Det er alltid kjekt å ha en rull med kjeksdeig i kjøleskapet til de impulsive gjestene. Disse kjeksene smaker deilig kanel med et hint av sommeren og appelsiner
De siste ukene har vært hektiske. Det er jo litt typisk mai-stemning med eksamensstress, siste innspurt både her og der - og den evige lengselen etter å sitte ute i sola i stedet for å sitte inne å lese