Nå er det noen dager siden jeg blogget sist, men har hatt det litt travelt i det siste. Var på Pressevisning på Bransjehuset mandag, fikk se vårens interiør trender og nyheter
Lagde deilige crispy blomkål m/ deilig spicy saus på lørdag, under finner dere oppskriften. Heisann, håper det står bra til og at dere har hatt ei fin helg
De er skikkelig crispyog kan lett lages opp på forhånd. Når kyllingvingene stekes bør de ligge enkeltvis med skinnet opp, og skal man lage mange kan man da steke et og et brett og så hive alle i en stor form som kan varmes opp senere
Fantastisk gode i konsistens og smak. Ha parmesanblandingen over hvitløken og bland godt. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Funker perfekt som middag, men også som nattmat. Selvsagt har jeg lyst til å svare at vi skal ha en nydelig gryte som har stått ogog godgjort seg slow-cook gjennom natten
Supercrispyog sunn granola med kjempegod smak. Denne oppskriften har forslag til ingredienser, og så kan du velge om du vil gjøre det likt eller endre på den
Crispy duck er en av mine favorittretter og det er så lett å lage. Hoi sin saus, lomper og bambusbeholder får du forresten kjøpt på asiatiske matbutikker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.