Hjemmelaga frokostblanding og knekkebrød
Marianne Uteng
Marianne Uteng
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 7 dl kli
  • 7 dl store havregryn
  • 2 dl solsikkefrø
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 dl gresskarkjerner
  • 250 g grovt hakkede mandler
  • 2 ss
  • 1-2 ss sukrin gold
  • 20 minutter
  • 3,5 dl
  • 3,5 dl sammalt rug
  • 2 dl solsikkefrø
  • 1,5 dl sesamfrø
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl kli
  • 1 ts
  • 7 dl vann
  • 1 dl

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.