Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten medscampi. Server gjerne sammen med nybakt brød/foccacia og et glass hvitvin
Så sammen med deilige scampi og kamskjell ble det ett herremåltid du fint kan servere kongen. Stek scampi så de ikke er råe i midten og ha i sukkerertene det siste halve minuttet
Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Brun kyllingen på begge sider i en panne med smør og litt olje, ta ut kyllingen og sett til side
Enkel, frisk og god formkake med deilig sitron og kokos smak. Jeg vil dele med andre. Pynt Rist litt revet kokos i en panne, avkjøl å strø over melisglasuren på kaka
Jeg hadde kjøpt inn en pose medscampi, så de siste gikk til denne med satay. Man kan med fordel lage sataysausen selv, men jeg brukte her den lette løsningen som man godt kan bruke i en hektisk hverdag
Idag vil vi dele med dere en oppskrift på Tempura scampi. Som tilbehør kan det passe både med ris eller pommes frites, salat - og gjerne en god dipp eller saus
Skikkelig sprø cookies me deilig kokos smak. 2 dl revet kokosmasse 1 godt moden banan Slik gjør du. Sett ovnen på 175 grader varmluft Mos kokosmasse og banan sammen med en stavmikser Sett deigen i kjøleskapet i ca. 15 minutter så blir den lettere å jobbe med Form små kuler og klem dem flate Stekes i 25 minutter Hvis du vil se hvordan jeg får den runde formen er det bare å kjappe seg inn på Snapchat @Fitfocuse. Det ligger på dagens Livestory Husk at du kan lagre alle oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Stort Smil Desiree ca 5 cookies. 2 dl revet kokos
jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Lag et snitt langs med ryggen på scampien og fjern den sorte strengen, hvis du bruker rå scampi. Krydre med salt, ha grønnsaken tilbake i pannen og tilsett kokosmelken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.