Så kunne jeg selvfølgelig ha blogget litt om maten vi har spist, men i dag var den ganske traurig og trist, ikke noe spennende å servere mine vakre bloggegjester på, med grovbrød til frokost og superenkel middagsmat, som ligner på det jeg har snakket om mange ganger før
Jeg liker at eggerøra er kremete og myk og det blir den med sakte varme og vann i. Stek over sakte varme, mens du rører, ta panna til side før det blir tørt og hardt
Hovedgrunnen til at jeg forbinder enchiladasmed helg, er rett og slett at det tar litt tid og forberede, og stort sett liker jeg at hverdagsmiddagene går raskt unna
Det å springe med sola i fleisen gir en ekstra gnist og eit større smil når man er ferdig. Enchiladas passer heilt supert som helgemat for heile familien, og eg har laga en variant med kylling og lomper som eg håper kan friste -
Har du lyst å prøve,kanskje øve deg til jul,så finner du oppskrift HER. Når man er sugen på lefser. Når man våkner en søndags morgen og plutselig blir sugen på lefser,så må man bare lage seg noen
ENCHILADASMED KJØTTDEIG. Her er tortillas fylte og gratinerte med ost og blir en slags formrett. Tilsett tacokrydder og vann, og la det koke i ytterligere noen minutter til væsken har trukket inn
Jeg elsker chili og koriander, så dette får også bli med i min chimichurri. Om du er glad i biff er du sikkert også glad i å spise den med en god saus til
Dette er en oppskrift jeg har lånt fra Danmark, og rigget til slik jeg liker den. Det bare må bli kake, faktisk så må det bli en knallgod kake tenkte jeg
I dag var detmannen i huset sin tur til å velge mat. Da ble det noe sterkt meksikansk noe. Når du har lagt alle tortillaene ned i formen, tømmer du resten av tomatsausen over, og topp med revet ost
Det er jo lillelørdag, og da passer det godt med litt hjemmelaget kosemat. Mange av dere husker kanskje en annen versjon i min siste kokebok, nemlig med lomper
Stek karbonadedeig med tacokrydder (spisskummen, chili, hvitløk, koriander, salt, pepper, paprikapulver) og legg over sammen med litt salsa og noen osteskiver
Skrell og finhakk løk, chili (del på langs og skrap ut frøene dersom du ikke liker det skikkelig sterkt) og hvitløk, og fres det til det blir mykt i en middels varm gryte med olje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.