Denne kaken fikk vi til dessert på Energiuka og det var søte Linda på Akinon som hadde laget den. Oppskriften er fra boken kakefest av Sofie og Birthe, den er gluten og sukkerfri og holder seg leeeenge
En god varm gryte passer til de fleste anledninger og særlig da til kjølige høstdager. En god gryte kan lages av mange typer ingredienser, her er det bare å bruke fantasien
Det var godt med et laksemåltid nå etter all den ribben og pinnekjøttet, blir liksom mett på en bedre måte når man spiser fisk, man orker å gjøre litt mere etter måltidet
Det er lammesesong, og dét skal jeg utnytte til fulle. Hvorfor har jeg aldri kjøpt lammekjøtt før. Det er blitt september, og lammesesongen er i gang for fullt
Obligatorisk for deg som liker sterk mat. ). Papaya salaten er svært enkel og lage selv for deg som aldri har laget det før (kan være kjekt å ha smakt den, slik at man har en viss følelse av hvordan sluttproduktet skal smake)