Jeg pleier å lage karamellsausen dagen i forveien, og frostingen mens cupcakesene avkjøles). De er saftig, har karamellsaus i midten og italiensk marengs frosting på toppen, det kan bare ikke gå galt
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamellogsjokolade. Ha karamellen over i en bolle eller mugge og sett til avkjøling en halvtime eller til det er romtemperert
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamellogsjokolade. Karamellfrosting Ha sukker og vann i en gryte, la det koke opp uten at du rører i det, når det koker la det småkoke til du får en fin brun farge
Først i 4 timer på at karamellen skal stivne og så jaggu … Les videre → . Det er ikke så mye å si om denne terten bortsett fra at den en verdt den ventetiden det tar å lage den
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dryss over medsjokoladedryss eller finhakket sjokolade, og topp med en halv valnøtt som pynt. Cupcaken er laget med brunt sukker og har deilig karamell frosting
Jeg elsker karamellerog de ble hakket bedre med hvit og mørk sjokolade. Du kan også lage de uten sjokolade som rene karameller, eller du kan tilsette andre ting som hakkede nøtter eller tørket frukt
Her får du oppskriften på mine sunne cupcakesog en sunnere smørkrem. Bland egg, olje og melk godt sammen med stevia, vaniljeessens, algavesirup og sukrin
Ikke stress og skru opp temperaturen, du ender bare med brent karamell. Ikke rør, bare rull sukkeret rundt i pannen til det har smeltet og fått en fin karamellfarge
Men et eller annet sted synes jeg en SMIL skal bestå av lys sjokoladeog en litt blankere karamell (altså trenger den litt smør), så jeg gikk for en kombinasjon av mørk sjokolade, karamellog salt i dag
Jeg har pyntet med små sjokoladehjerter fra Amundsen Spesial på toppen. ) Disse cupcakene er lette og luftige, og inni har de et rom med flytende karamell
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.