Vel, meksikansk og meksikansk. strengt tatt vet jeg fint lite om dette er noe meksikanerne selv spiser noe særlig ofte, men gryten har i det minste en del meksikanske elemener i seg, som chili,jalepenos, fersk koriander og cumin
Enkel og god hyttemat. Fiks ferdig på 30 minutter og alt du trenger er en stor stekepanne. Server gryteretten dampende varm med salat og godt brød og/eller tortilla chips
Så er vi halvveis i uka allerede. Dagene går fort fremover nå. I går våknet vi opp til minus kalde 7 grader og utpå dagen begynte det å snø store kjærringer
Da jeg søkte på nettet etter oppskift kom det opp utallige måter å lage tikka masala på, men endte til slutt opp med å ta utgangspunkt i "trine's matblogg" sin oppskrift
Couscous er en av de råvarene man kan variere i det uendelige, tror jeg. Og man kan spise couscous som hovedrett til lunjs, kvelds eller middag eller som tilbehør til kjøtt, særlig lam, geit eller kylling
Denne desserten var en av to desserter jeg serverte på nyttårsaften. Jeg synes pannacotta er godt, men hadde lyst til å tilsette et eller annet for å få litt mer smak i den