Dette er en marengskake med vaniljekrem og bær. Pisk hvittene fluffy til å begynne med. Ha kremen over marengsbunnen og server med det du har av frukt og bær
Ha i en kasserolle sammen med melk og fløte og varm på middels varme. Om du bruker vaniljesukkeri stedet for vaniljestang tilsettes det i eggene sammen med melisen
Her er oppskrift på en god du kan lage selv, med vaniljestang. Kok opp væsken og hell litt av den kokende væsken i bollen med eggeblandingen mens du rører
Før væsken koker hell halvparten i bollen med eggeplommene, maizena og sukker/søtningen. Dekk til med plastfolie og la den stå og godtgjøre seg i kjøleskapet til dagen derpå
vask potetene og kok dem møre med skallet på i saltet vann. Bland rømme, majones, sylteagurk, vårløk og gressløk og smak til med sitronsaften som er rørt ut med litt sukker, salt og pepper
Frisk iskake med bær og mørk sjokolade. Smelt smøret og bland det med sukker og den knuste kjeksen. Pisk kremen stiv og bland den sammen med eggedosisen og hakket sjokolade
Her er den toppet med krem og sjokolade, men det kan like godt være is, bær eller frukt på toppen. Visp videre og tilsett resten av sukkeret sammen med vaniljesukker og potetmel
Sashimi er så godt, så enkelt og det burde prøves hvis du ikke har laget dette hjemme. Når jeg skal lage mat så googles det etter noe nytt og spennende som jeg kan prøve, men jeg klarte ikke å finne sashimi som vi pleier å å lage hjemme
Følg med underveis og sjekk med en stekepinne. Kaken skal være litt myk i midtenSmelt kokesjokolade i en skål under varmt vann og dekk kaken med et tynt lag
Jeg skal være den første til å innrømme at tunfisk ikke er det første jeg plukker med meg fra butikkhyllene, men om sommeren er en skikkelig god tunfisksalat, med alt som hører til virkelig en favoritt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.