Viltgryte med skikkelig viltsmak er helt nydelig mat, og dette er min favorittoppskrift. Server viltgryten med potet, litt tyttebærsyltetøy og pynt gjerne med en friske urter
En gryterett er enkelt å lage, men du må sette av litt tid slik at den får godgjort seg. Resultatet blir en smakfull middag som er vel verd å vente på, og dersom du lager nok har du middag i to dager
Viltkjøttet har kommet i butikkene og tiden er inne for viltgryte. Server viltgryten rykende varm med fløyelsmyk potetmos eller kokte mandelpoteter på siden
Foto. Little Spice Jar. I dag har jeg litt av en oppskrift til dere. Dette hvitløksbrødet smaker ikke bare helt fantastisk, det er også super enkelt å lage og det blir et flott midtpunkt i en god middag
Denne gryten er laget på blandet småkjøtt av hjort, dådyr og elg, men det er ingen ting i veien for at den kan lages av bare en av kjøttsortene eller av reinskjøtt, og det er en grei gryte å lage av reinskav
Min mors kålruletter er ett godt barndomsminne. Det var en av mine yndlingsretter. Nå er det mange år siden jeg har spist det -og det er på tide å tørke støv av denne kjente husmannskosten
Spagetti med kjøttsaus kan være så utrolig godt, hvis det lages på «riktig» måte. Denne oppskriften må ikke deles, da den er autentisk og fantastisk god
Oppskrift på en god gammel tradisjonsrik rett på bloggen i dag. Kjøtt i mørke, eller sosekjøtt som den også kalles, var en veldig vanlig søndagsrett i gamle dager, på 50- og 60 – tallet
Kålruletter med løksaus. 10. 09. 2017 kl. 20. 27 i. Retter med kjøttdeig. 2 kommentarer. Her om dagen så jeg noen som hadde lagt bilde av kålruletter, og det så aldeles NYDELIG ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.