1 kalkun (beregn ca ½ kg per person)smeltet smørsalt/pepper2 epler1 løk3-4 hvitløksfedd2 selleristilker150 g champignonet par skiver daggammelt brødlitt melksalt/pepperen skvett Worcestershiresaus½ ts tørket salvieSkrell eplene, ta ut kjernehusene og del eplene i små biter
Nå er det snart nyttårsaften, da tenkte jeg at jeg skulle lage en kalkun til familie og gjester. På denne tiden er jo kalkun på tilbud i de fleste butikker, jeg har kjøpt en 5 kilos kalkun på Rema 1000 til 20,- kroner kiloet
Noen ganger er det krise. Både på budsjettet og kanskje i kjøleskapet om du har glemt å handle. Har du noen egg, så kommer du langt med å lage en god og mettende rett, omelett kan gjerne spises til middag også
Akkurat som den enkle omeletten, kan bondeomeletten gjerne lages med det du har av rester. Et par kokte poteter, litt løk, litt pølse eller bacon, gjerne toppet med ost