Begge variantene er sukkerfri og glutenfri, mens den eine varianten er ogsåmelkefri. Det er Torsdag og helga er rett rundt hjørnet - som betyr at eg må gi dere en sunn og søt oppskrift
En kake som særlig blir glemt, ikke bare av oss litt sunn-matbloggere, er bløtekaken. mai en gang i året, men jeg gir alternativer til de som ønsker mindre fett og færre kalorier
Blogg. Her er det en oppskrift på kjempe gode og sprøe vafler. Blogg. 4dl maizena2 dl fin glutenfri melblanding2 ts bakepulver1 1/2 ts vaniljesukker1 krm salt 150 gr melkefritt smør2 1/2 dl melk som tåles2 dl vannSmelt smøretBland maizena, melblanding , bakepulver , vaniljesukker og salt i en bolleTilsett melk, vann og smørRør godtStek vafler. 12 i Blogg. 12 i Blogg
Det er alltid like spennandes å eksprimentere litt, og iallefall når man bruker soya produkt istede for melkeprodukt, er det veldig spennandes å sjå om resultatet blir spiselig
Kaken er glutenfri, melkefriog uten raffinert sukker. Den er mektig, saftig og veldig god. Oppskriften fant jeg i bladet Tara, fra kokk, matstylist ogfotograf Lise Mari Stang-Jacobsen
Jeg liker best deiger som tåler litt juling, slik at den kan eltes og kjevles. Her var det best å elte den på melet bakematte og dele i passe store biter
Jeg var i navnefest forrige helg og mitt bidrag til kakebordet var denne sukkerfrie ostekaken. Den er også gluten og laktosefri✌️️ Toppet med frisk frukt og bær, sirup med pistasj og servert med en coulis av bringebær, jordbær, fiken og vanilje
krydder - pepper, salt, ramsløk og litt chili/cayenne. Ta ut formen og ha i brokkoli, erter. Rør egg, kokosmelk og olje sammen med krydder og hell over
Jeg vet det er flere som sitter å venter på program to av SummerFIT workout. Dessuten har jeg lovet en søt bloggleser å legge ut denne kakeoppskriften før lunsj i dag, så hun kan bake den, så da ble det så
Brownies er en favoritt her hjemme, og denne oppskriften liker både de med og uten intoleranse. Hvis datteren i huset er bedt i bursdag sender jeg alltid med det hun skal spise og da er det supert å ha litt kake i fryseren
I dag har jeg endelig fått tatt bilder av min gluten- ogmelkefrie pizza, av den enkle grunn at jeg smalt sammen ett stykk pizza til frokost/lunsj av restene fa middagen vi hadde forrige dagen
Tilbakemeldingene på disse var veldig god, også fra de som ikke lever gluten/melkefritt. Det er en sykdom som kan ramme i forskjellige grader og er veldig invalidiserende selv i den mildeste form
Jeg er med i en forening som heter NPIF Klikk HER om du vil vite mer (Norsk protein intoleranse forening ), og der fant jeg denne oppskriften som var linket til en blogg som du kan se HER
Jeg startet med mandler til mel, hadde det over i en bolle, så mer nøtter til mel, rosiner, fiken og aprikos kan man gjerne bløtlegge litt og helle av vannet før man kjører det i en blender, eller kjøre det med eplemos/kokos for ikke å ødelegge blender
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.