Fisk og skalldyrsuppe med chili og ingefær
ganske enkelt
ganske enkelt
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/2 kg reker med skall Ca. 1 kilo blåskjell Ca. 300 - 400 gr fersk fisk
  • 1 /2 løk
  • 4 sjalottløk 1 purre
  • 2 gulrøtter
  • 1/2 persillerot
  • . 1 neve persille
  • 3 dl hvitvin
  • 3 dl kremfløte
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 liten eller
  • 1/2 chili
  • 1 1/2 ss rasp
  • et fersk ingefær
  • 2 ss tomatpure
  • 1 fiskebuljong
  • . 2 ts karry
  • 1/2 hakket løk
  • 2 fedd hakket hvitløk
  • 1 gulrot i biter
  • 1 løk i båter
  • 1/2 purre i ringer
  • 1 finhakket gulrot
  • 1/2 purre i tynne ringer

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.