En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
Her har du oppskrift på perfekt gjestemiddag eller søndagsmiddag. biff, festmiddag, fløtegratinerte poteter, gjestemat, gjestemiddag, langtidsstekt stek, langtidsstekt stek med tilbehør, lngtidsstekt oksestek, mør oksestek, medium stekt oksestek, oksekjøtt, oksestek, peppersaus, rødt kjøtt, saus, saus til oksestek, saus til stek, søndagsmiddag, stek, storfékjøtt, timian, tyttebærsyltetøy
Etter 1 time er kjøttet på 25°C, etter 3 timer 50°C, etter 6 timer 55°C, etter 7 timer 59°C, etter 8 timer, fremdeles 59°C Jeg tok den ut etter 8 timer, da var den fremdeles på 59°C ♫ Helt perfekt
Perfekt til gjester. mini-terte. 01. 09. 2016 kl. 12. 10 i. Mat. Én kommentar. Jeg har blitt litt dårlig til å eksperimentere på kjøkkenet det siste året, men her en dag ble jeg lei av den samme "mislykka sjokoladekaka," og prøvde noe nytt når jeg skulle ha gjester på LIFEgruppe
Så kommer vi hjem (og alle er enige om at det har vært en fin tur) og Paps fortsetter med den O store søndagsmiddag, som garantert innebærer kjøtt og nesten garantert kokte poteter
Perfekt lammecarre med rødvinsaus, potetmos, rødbetepure og ovnsbakte grønnsaker. Kjøttet er nydelig rosa på 60 grader, og ettersom kjernetemperaturen stiger 4 grader når det hviler, skal det i teorien bli perfekt å ta det ut på 56 grader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.