Ha i en kasserolle sammen med melk og fløte og varm på middels varme. Om du bruker vaniljesukkeri stedet for vaniljestang tilsettes det i eggene sammen med melisen
PRØV OGSÅ VÅRE ANDRE RULLEKAKER. Jeg følte at jeg måtte finne en ekstra god en siden dette var første gang jeg bakte til nyejobben, og denne oppskriften her, med tre forskjellige typer sjokolade og pynt på toppen virket lovende
Fyll mangokrem i rullekakenog pynt med mangopuré. Visp egg og sukker til eggedosis. Rullekake er noe som går fort å lage, det er bare litt flere prosesser med den
Kle et stekebrett med bakepapir og smør røren utover. Vil det ikke løsne, kan det smøres med vann. Rullekake er lett å lage, og den kan varierers i det uendelige
Sikt mel og bakepulver sammen og vend det inn i eggedosisen med en slikkepott. Kan fylles med all slags frukt, fersk eller hermetisert, krem, vaniljekrem, sjokoladekrem osv
Det som er viktig når du lager vaniljekrem er at du bruker ordentlig vaniljestang, det gir en mye bedre smak en vaniljesukker, men det kan til nød brukes det også
Kaken kan også lages sukkerfri, da erstatter du sukkeret med sukrin gold som passer ypperlig i kakebaking, men husk at sukrin er dobbelt så søtt, så da må mengden halveres
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.