) (en leilighet, altså, som vi får låne av og til). Ungene har høstferie og vi bor i byen "på hytten". Idag vil jeg dele noen frokost eller lunsj / mellommåltid tips som alle er lavkabo
Da har du tid til å finhakke mandlene, finne frem rosiner og mose det halve eplet. Oppskriften jeg har funnet på helt selv, etter riktig nok å ha sett på en oppskrift til de "normale havreflarnene
Maismel (det eneste vi bruker det til faktisk er når vi lager pizza, for at den tynne utkjevlede deigen skal skli fra brettet ned på pizzasteinen, den kleber ikke som vanlig hvetemel men triller av som sand
Legg svinekjøtt til marinering, Jeg brukte litt soyasaus, limesaft og revet hvitløk. Jeg er veldig glad i å lage god mat fra bunnen av, men det trenger ikke alltid være så tidskrevende som mange tror
melk til ønsket konsistens (visst du ikke tåler melk kan du bruke feks kokosmelk eller mandelmelk). Hos oss er det vinterferie og idag hadde vi planlagt å dra til Ado bassenget for å bade, og siden ingen orket å spise så mye på morningen ble det en smoothie til frokost
Her kommer et tips fra hvordan vi gjorde det. Det skal sies at jeg er nokså god til å lage mat og i tillegg har vi kokker i familien med tilgangpå storkjøkken
Deilig fruktcocktail laget jeg til ungenes frokost idag, og da forsvant frokosten på et blunk, blander du inn litt havregryn også blir den ekstra mettende
Tilsetterman for mye, kan det påvirke smaken. Jeg bruker vanlig sukker når jeg lager marengs av Vanilla bean frosting, men lager du marengs hvor eggehviter piskes før mantilsetter sukker, er det best å bruke ekstra fint sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.