Sitron er også fantastisk til kylling, men egner seg best til den helstekte varianten. Etterpå kan du surre kyllingen i bacon eller skinke ved bruk av hyssing tannpirkere/cocktailpinner
Legg baconskivene i ovnen (sammen med søtpotene) til de får farge og er sprøe. Jeg har valgt og gjøre dette i ovnen, men det kan saktens lages over grillen med aluminiumsfolie (forvent litt lenger tid)
bland sammen eggene, fløten og halvparten av osten stek kyllingfiletene (ha dem gjerne i marinade først, ev krydre med favoritt krydderet)kok/lag pastaenlegg pasta opp på tallerkenen og bland inn eggeblandingen
Smør pesto inn i baguetten og fyll den med ruccolasalat, soltørkede tomater i strimler og kyllingen. Når kyllingen er ferdigstekt krydres den med salt, pepper og litt hvitløk
KJAPP MAT, KYLLING, Pasta, Uncategorized. La helst stå en times tid og server med bagetter. Stek opp noen bagetter og ta salaten ut av kjøleskapet når gjestene kommer
Denne enkle delikate retten med deilig frisk og syrlig smak er perfekt en fredag eller lørdagskveld. Serveres med Hele stekte poteter, ris eller Couscous
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.