Sett ovnen på 180 grader. Start med å lage bunnen. Visp eggehvitene til de begynner å skumme. Tilsett sukkeret litt etter litt og pisk til tykk og blank marengs
Iskaken på bildet er nettopp satt i fryseren. Flere bilder senere. Jeg foretrekker å tilsette gelatin i isen for da smelter den ikke så lett når den skal serveres
Når solen skinte i formiddag var det herlig å sette seg ut i solen med en utrolig god daimiskake. Da jeg laget daim forrige uke, viste jeg med en gang at jeg ville lage daimiskake
Nydelig iskake. Perfekt som dessert etter grillmåltidet. 3 eggehviter2 dl sukker100 g hakkede mandler 3 eggeplommer100 g sukker3 dl kremfløte2 store Daim, hakkede Stivpisk eggehvitene
Da er jeg tilbake fra ferie og har jeg har gledet meg til å fortsette blogging om mine bakerier. I dag har jeg laget en nøttebunn som passer til mange forskjellige kaker
bursdag, daim, daim is, daim iskake, daimis, daimiskake med nøttebunn, daimkuler, festkake, hakket daim, helgekos, hjemmelaget is, hjemmelaget iskake, is, iskake, iskake med daim, iskake med daimkuler, iskake med nøttebunn, iskake med nlttebunn, mandelbunn, mandler, nøttebunn, nøttemarengs, sjokolade
Det meste jeg baker tar jeg bare en liten testsmak av, men denne daimiskaken (daimglasstårtan) er bare altfor god så jeg klarte ikke å holde meg unna den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.