Dette må være den beste pizzaen jeg har spist, siden jeg startet på lavkarbo. Himmel, så godt. Tynn, sprø og god bunn, ikke "omelett-aktig" og fullstendig mulig å spise "for hånd"
mai serverer jeg gjerne koldtbord, og er det noe som passer til det meste der så er det potetsalat. Sammen med ingrediensene under blir smaken fortreffelig, og den «gamle» potetsalaten er ikke noe jeg savner
) Dette kvalifiserte til ordentlig "junkfood" aka hamburger. Det er lørdag, sola har strålt så fint hele dagen, og jeg har vært på årets første sykkeltur
) Smak så til med edikk 1 og 1 ss til du syns sausen har en fin balanse mellom surt og søtt. Middagslagingen i går gav mersmak så i dag har jeg laget middag igjen (nå blir det sikkert ett år til neste gang)
Du trenger. 3 egg2 ss kesam1 ss seterrømme1 dl vann100 gram sesamfrø100 gram solsikkefrø50gram linfrø5 ss mandelmel3 ss fiberhusk2 ss kruskakli1 ts salt2 ts bakepulver150 gram revet hvitostDette gjør du
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Minstemannen min elsker pannekaker. Første gangen jeg laget disse var jeg litt spent på om han skulle protestere fordi de er litt mer "eggete" en tradisjonelle typer som er laget med mel
Perfekt til taco, wraps o. l. Disse lefsene smakte akkurat som grove ”vanlige” tortilla lefser. Dette er den desidert beste oppskriften på lavkarbolefser jeg har forsøkt
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Før påske var jeg kjempeflink med kostholdet og gikk ned 4 kg på et par måneder. Jeg må innrømme at de fridagene med mye god mat og godterier har ødelagt litt og jeg vil komme tilbake til det "gamle" sunne kostholdet igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.