Min bestemors gamle kokebok som heter husmorboken guidet meg gjennom hvordan jeg skulle lage ripsgelè, og det var ikke så avansert som jeg trodde det skulle være
Søte gleder. Mange som har hage har gjerneripsbusker siden de er lett å få til, og rips er godt. Å kalle bakhagen min hage, er vel en smule overdrevet, derfor har jeg døpt den for Damaskus
Aldri har eg sett rips så seint som i år, det er fordelen med ein sein sommar. Du syns kanskje det er rart eg kallar det ein fordel, men grunnen er enkel
Ha ha ha, det er ikke alltid det går like bra på kjøkkenet og heldigvis ikke like dramatisk som dag jeg fikk oljesprut og annengradsforbrenning i ansiktet
Retter med kjøttdeig. Noen gangerlurer jeg på meg selv(mange lurer på meg hele tiden hi hi). For her kom jeg trett og sliten hjem, og hadde så lyst på kjøttkaker
Vi venter og venterutoversommeren, blir det noe bær. Spises de opp av fugler. Utålmodige venter vi, men som alltid mot midten av juli rødmer de og er klare til plukking
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.