Skjær løk i skiver og del hvitløken i to - surr i olje til løken er blankTilsett grovhakkede tomater og bland sammen før du tilsetter de hermetiske tomateneTilsett krydder og sukker og la det småkoke i minst en halv time (gjerne opp mot et par timer hvis du begynner tidlig nok)Sil av sausen - ta vare på kraften, den kan du benytte i andre retterSmak til med salt og pepper og kjør sausen med en stavmikser - sil av i et dørslag
Jeg har testet litt tomatsauser i det siste, og ettersom det er litt jobb med det, så er det greit å lage i større porsjoner og fryse ned en base til senere bruk
En tradisjonell italiensk rett med en vri. Denne pastaretten er ikke sterk, men smakfull. Her i Texas er maten oftest ganske “spicy” i forhold til norsk tradisjonsmat, og bacon finner man i det meste
Server pastaogtomatsaus i dype tallerkener, toppet med hakkede valnøtter og fersk mozzarella. Bruker du fullkornspastaog grønnsaker kan du spise pasta til hverdags med god samvittighet
Pastamed kjøttboller pleier å være populær mat for både små og store, og får du rester igjen, så blir det en nydelig tomatsuppe til kvelds eller til middag i morgen
Oppskriften er med noen endringer inspirert av Half Baked Harvest. Denne deilige langtidskokte tomatsausen egner seg veldig godt både til pastaretterog pizza
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.