Igjen var vi samlet til nytelse og kunnskap om viner og mat. På menyen sto sommersalat med hummer, kongekrabbe og reker, deretter pannestekt piggvar med brunet kaperssmør, urtepuré og asparges
En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Jeg husket ikke hvorfor jeg tenkte at det var bra med langtidssteking oggooglet side opp og side ned (her ligger problemet for noen av oss impulsive
Jeg la deigen mellom to bakepapir, og kjevlet den ut så tynn som mulig. Lefsene holder seg godt et par dager i kjøkkenskuffen, eller de kan fryses med matpapir mellom hver lefse
Dette gjøres ved å skjere ut båter mellom de hvite "veggene" med en skarp kniv. På lørdag lagde vi denne deilige festmiddagenI Den er nok dessverre ikke så sunn med tanke på fettet på anden, sukkeret i sausen og honningen på rosenkålen
Den er dønn seriøst HIMMELSK og eg vil at mange vil prøve seg ♥Kombinasjonen mellom salt&søtt, sjokolade, karamell og peanøtter er virkelig uslåelig - denne er garantert en favoritt hos meg
Avkjøl kaken før du har på glasur og bygg deretter i høyden med glasur i mellomog som topping. Jeg eksperimenterte litt på kjøkkenet i går og lagde en sjokoladekake som viste seg å bli alldeles nydelig
Vi bodde i en liten landsby mellom Nice og Cannes i Sør Frankrike, og oppe på torget lå det en liten restaurant som serverte en helt fantastisk Omelette Norvegienne
Jeg har også nylig oppdaget at de kun tar inn denne sjokoladen til Jul og Påske i Norske butikker. En Ferrero Rocher kake skal i mine øyne smake Ferrero Rocher og skal feks ikke ha vaniljebunn eller lys kakebunn som jeg har sett at noen har
Rør inn i mellom, slik at marsipanen blir godt fordelt i røren. Tekst og foto. Rør mellom hver gang). Da har vi desserten som ser ikke bare ser imponerende ut, men som også er veldig enkel å lage
Hvitost til mellom etasjene på lasagnaen. Vi har også "lurt" inn litt grønnsaker som selleri og gulrot, men det kan sløyfes visst du ikke vi ha dette i lasagnaen din
Kombinasjonen mellom den møre og bakte søtpotetbunnen med eggeblandinga på toppen var virkelig magisk god altså, og ikkje minst blir paien enda enklere og raskere å lage
Oppbevar dem i en tett boks, legg dem lagvis i voksen med bakepapir mellom lagene og ha boksen på en kjølig plass slik at smør og sjokolade ikke smelter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.