Middagstips i dag er kremet squash og brokkolisuppe. Jeg serverte med kyllingbiter, sprøstekt skinke (vanlig påleggsskinke som jeg steker i panna) og nykvernet pepper
Stekt mango medsprøstektparmaskinkeog vårløk. Med litt fantasi ogmed utgangspunkt i et ikke helt tomt kjøkeskap er det nesten alltid mulig å lage tapas
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Kjempe godt med pasta og fisk. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt med vann med litt salt. Jeg bladde opp i Rimi sine middagsfavoritthefter i butikken og ble inspirert av en lignende rett jeg så der
Grovkutt tomatene og ha dem i suppekjelen sammen med vann og buljong. Server med egg. det tar ikke mye lengre tid enn det tar å lage en pose tomatsuppe fra TORO – og det blir mye bedre
Nå bør kylling gryta og potetene være ferdig omtrent samtidig Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.