Nok en gang har jeg bakt denne utrolig saftige sjokoladekaka - den er verdt et forsøk. Bør stå etpar dager å trekke før den serveres, og den er holdbar i mange dager
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with Norwegian Norsk. (English below) Generelt er jeg av den oppfatningen at skal man først gjøre noe så får man gjøre det ordentlig
Jeg vet det finnes ferdig karamellsaus i butikken og det hender jeg bruker den dersom jeg enten ikke har nok tid eller kremfløte tilgjengelig til å lage min egen
Oreo Madness Cake. 06. 05. 2014. mad about you. Dette er marengsbunn med Oreokjeks og pecannøtter, som er dekket med pisket krem, som er dekket med mer Oreos, som er dekket med sjokoladesaus, som er dekket med karamellsaus
Jeg er veldig glad i Whities, og pasjonsfrukt er noe av det jeg liker best i kaker. Det er frisk og syrlig, og om det lages som en sirup er det også litt søtt
Prinsessekake hadde vi mange ganger som barn, og den er stadig populær. -) Som en variant brukte jeg her ostekrem i stedet for melisglasur på toppen og vaniljekrem i midten - syntes det smakte kjempegodt
1. Varm melken til den er fingervarm, ca 37º C og rør ut gjæren i væsken. 2. Tilsett sukker, salt, egg, kardemomme og hvetemel, og elt til en passelig deig