Semifreddo kake med hjemmelaget marengs og sjokoladesaus
MONICAS MATVERDEN
MONICAS MATVERDEN
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Jeg samler på kakeoppkrifter der man kan lage herligheten i forveien. Og denne kaken kan faktisk lages flere uker før bruk og fryses ned. Så må man bare huske og ta den opp i god tid!Ingredienser:(til rund kakeform 22-24 cm) 3 eggehviter
  • 1 ts kaffepulver
  • 175 g sukker
  • 50 g hasselnøtter
  • 6 dl kremfløte
  • 500 g frosne bær (gjerne en blanding av jordbær, bringebær, kirsebær og blåbær)
  • Evt 1 liten kurv friske bringebær til pynt
  •  
  • Sjokoladesaus
  • 1 1/2 dl kremfløte
  • 1 ss sirup
  • 3 ss vann
  • 140 g kokesjokolade, helst 70%
  • 2 ss smør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.